Přesunout nahoru

Pražské semifinále je tu! Na co se můžeme těšit?

Dnes se na zimním stadionu Hvězda odehraje první semifinálové utkání mezi pražskými rivaly Engineers Prague a UK Hockey Prague. Síly obou týmů jsou vyrovnané, a tak se můžete těšit na napínavý a nepředvídatelný souboj.

Tyto dva týmy zastupují 4 největší pražské univerzity. Za Engineers Prague nastupují hráči z ČVUT, VŠE a ČZU, zatímco sestava UK Hockey Prague je tvořena primárně ze studentů největší české univerzity - Univerzity Karlovy. Na první pohled by se tak mohlo zdát, že síly budou nevyrovnané, je nutné však podotknout, že součástí nejstarší české univerzity je i Fakulta tělesné výchovy a sportu, která je často první volbou pro nadané hokejisty, kteří chtějí získat vysokoškolské studium. 


Úvodní bude vhozena ve 20:00. Tentokrát si Inženýři pro diváky připravili rovnou dvě přestávkové soutěže. První z nich je střelba na terč a druhou, všemi oblíbený, beerpong. Podrobnosti k zúčastnění najdete na instagramovém profilu engineersprague. Velká pozornost bude však věnována souboji kotlů. Engineers kotel i kotel UK mají své vášnivé fanoušky, kteří se na zápasech snaží podpořit svůj tým co nejvíce a dnes večer si doslova poměří své hlasivky.


Ve čtvrtfinále se Engineers utkali proti Riders Univerzity Pardubice, které sice porazili 3:0, ale ze začátku jim jezdci dali opravdu zabrat a výsledky prvních 2 utkání tak byly vyrovnané. UK Hockey Prague měli cestu do semifinále trochu trnitější. Vyrovnaná série proti HC MUNI se táhla na celých 5 zápasů a rozhodující gól padl minulý týden právě na domácím stadionu Engineers. Bude se v semifinále opakovat podle vzorce inženýrů nebo nás čeká dlouhá série zápasů, jako tomu bylo v případě Brna a Karlovky?


Takže pokud chcete zažít napínavé a dramatické hokejové utkání, neváhejte a přijďte zítra na Zimní stadion Hvězda nebo sledujte živě na TV Tipsport.




Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři