Přesunout nahoru
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

David vyzve Goliáše

Plzeňští se v hlavním městě pokusí odčinit domácí porážku proti North Wings Ústí nad Labem. Soupeřem jim bude v rámci čtvrtého kola Univerzitní ligy ledního hokeje vedoucí celek Engineers Prague.

Akademici Plzeň poprvé v letošní ligové sezóně poznali hořkost porážky. Na domácím ledě padli s Ústím 1:4. Po třech odehraných kolech mají tedy na svém kontě 6 bodů a o skóre se nachází na 4 místě.

To „Inženýři“ jsou zatím stoprocentní. V prvním kole rozstříleli na domácím ledě rozdílem třídy Pardubice 12:1. Druhé utkání už bylo o poznání vyrovnanější. I tentokrát to Praha zvládla bez ztráty květinky a v derby proti Masarykově univerzitě zvítězila 3:0. Do třetice všeho dobrého vyhráli Engineers i v prvním venkovním zápase. Na ledě Black Dogs Budweis zvítězili 2:0 a v letošní sezóně tak zatím nenašli přemožitele.

Bilance mezi Západočechy a Engineers je z pohledu Plzně hrůzostrašná. Akademici nezvítězili ani v jednom ze čtyř utkání. O to větší motivací je uspět v následujícím střetnutí.

Jak utkání dopadne můžete sledovat na Tipsport.cz nebo využít Akabusu a jet na utkání přímo do Prahy. Akabus pro fanoušky je ZDARMA. Více informací o něm najdete na našem Instagramu a Facebooku. Tak neváhej a jeď!


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři