Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Zdvihnou Inženýři po 3 letech pohár nad hlavu?

Ve čtvrtek 16.2. v 17:30 čeká Engineers Prague SYNERGY TOP utkání, neboli poslední utkání základní části. Proti Pražanům na led nastoupí Black Dogs Budweis a věřte nebo ne, tentokrát to bude jízda.

Samotné utkání se sice uskuteční doma v Praze, ale tentokrát Inženýři vymění svůj domácí stadion Hvězda za ledovou plochu v EDENu. Na zápas tak může dorazit až 5,5x více diváků. Nejen změna místa, ale především důležitost tohoto utkání je pro Engineers klíčová. Půjde totiž o rozhodující zápas o titul vítěze základní části ULLH.

V bráně opět uvidíte Jakuba Maličkaye, který před týdnem na stejném místě vychytal svou první nulu proti silnému soupeři UK Hockey Prague. Povede se mu to i v případě Budějčáků?

Ačkoli jsou fanoušci Engineers již zvyklí, i tak nesmíme zapomenout zmínit, že se můžete těšit na skvělou energii a atmosféru, která panuje na každém domácím zápase. Tentokrát jsme si ale jistí, že emoce, které tento zápas vyvolá nebudeme schopni ani slovy popsat a tak nám všem nezbývá nic jiného, než dorazit. O tom jsme se ovšem přesvědčili již na začátku sezóny při utkání proti HC Univerzita Karlova (SII Bitvě o Prahu), na které dorazilo přes rekordních 2300 diváků a Eden doslova rezonoval Vršovicemi. Ke správnému hokeji nesmí chybět ani svatá trojice: vychlazené pivo, svařák a párek. Právě při SII Bitvě o Prahu fanoušci ukázali, jak moc tuto trojici při hokeji milují, a proto se Engineers poučili a nyní dostatečně připravili. 

Ať už to dopadne jakkoliv, všichni se společně potkají na AFTER PARTY v Malém Retru, která začíne ve 22:00. (Retro cocktail & Music bar). Protože jak je o Engineers známo, tak září nejen na ledě, ale i pod reflektory na parketě. Jako již tradičně se můžete těšit na skvělou muziku a hlavně nezapomenutelný večer po boku známých i neznámých. Neboť párty s Engineers vám sice protančí střevíce, ale na druhou stranu přinesou mnoho nových přátel. 

Vstupenky na after party je možné zakoupit společně s těmi na zápas zde.


A proč vlastně SYNERGY?

Nový, progresivní klub s revolučním přístupem, který spojuje všechny hodnoty - sport, posilování, relaxovaní, správnou stravu a zdravý přístup k životu i svému okolí. Synergy Club je poměrně mladý projekt, který vznikl v roce 2016 z iniciativy party nadšených sportovců Oldy, Petra a Honzy. Jejich hlavním cílem bylo vytvořit místo, které nebude obyčejným masovým fitness centrem, ale prostorem, kde se lidé znají potkávají a tvoří silnou komunitu. Nejen proto je nám tento partner tak blízký a naše vzájemná spolupráce nás baví.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři