Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Riders se doma pokusí vyrovnat sérii

Čtvrtfinálové série Univerzitní ligy ledního hokeje jsou v plném proudu. V sérii mezi vítězem základní části Engineers Prague a 8. celkem tabulky, Riders Univerzita Pardubice jsou po prvním odehraném utkání ve vedení Pražané. Šanci srovnat stav série mají Riders už v pondělí večer na domácím ledě.

Riders v prvním zápase 2x vedli, na výhru to nestačilo

Pardubice se ve svém prvním představení v playoff ULLH prezentovali dobrým výkonem. Nejprve je do vedení poslal svým prvním gólem v dresu s koněm na hrudi Petr Voldán a první třetina skončila vedením Riders.

Druhé dějství bylo dlouho vyrovnané. Ve 36. minutě přidal vyrovnávací trefu David Vobořil. Riders však rychle využili přesilovou hru, ve 38. minutě se od modré čáry prosadil produktivní Martin Maťátko. Že se hraje až do poslední vteřiny předvedl Michal Kučera, který v poslední vteřině 2. třetiny dotlačil kotouč za záda fantasticky chytajícího Jiřího Novotného a opět srovnal stav zápasu.

Také třetí třetina nabídla velice urputný a vyrovnaný hokej. Více šancí skórovat měli domácí, Riders hrozili hlavně z rychlých protiútoků. Rozhodující branka padla v 53. minutě, Jakub Dohnal se dostal k puku a prostřelil vše co mu stálo v cestě – 3:2 pro Engineers.

Porazí Pardubice poprvé v historii Engineers?

V pondělí mají Riders šanci na reparát. Už první zápas ukázal, že se Pardubice nechtějí prezentovat jako otloukánek a být pro Engineers snadným soupeřem. Urputný výkon ve středu na výhru nestačil, před domácími fanoušky se ale Riders určitě vybičují k ještě lepším výkonům.

„Atmosféra na Hvězdě byla skvělá, už se těšíme na domácí zápas a naše fanoušky“, burcuje diváky útočník Jiří Šrámek. „V prvním zápase jsme se trápili v koncovce, na tom v tréninku zapracujeme a věříme, že to v pondělí bude znát“, vrací se k prvnímu zápasu hráč, který právě na Hvězdě udělal své první hokejové krůčky.

Riders ještě nikdy ve své historii Engineers nedokázali porazit. Podaří se jim to právě v pondělním zápase?

Vstupenky, vstup na utkání

Utkání se odehraje v pondělí 27. února v Enteria areně (Sukova tř. 1735, Pardubice). Vstup je od vrátnice zimního stadionu. Vstupenky na zápas zakoupíte online, s využitím kódů hráče získáte slevu 25 %. Elektronickou vstupenku stačí mít připravenou v telefonu.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři