Přesunout nahoru
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Hraj za Riders, studuj na UPCE

Spousta hráčů přemýšlí na konci juniorských kategorií co dál s kariérou hokejisty. Stejně tak, maturující studenti přemýšlí, jak si prodloužit studentská léta. Pro obě varianty nabízí jedinečnou příležitost Univerzitní liga ledního hokeje. Soutěž, která stále v Česku nabírá větší a větší popularitu. Vyprodané extraligové arény v Ostravě nebo Brně, desetitisíce fanoušků na sociálních sítích. To je něco, co v Česku zažijete pouze v plně profesionálních soutěžích.

Univerzita Pardubice nabízí spoustu zajímavých oborů. Studium v Pardubicích láká stále více studentů, aktuálně jich v metropoli Pardubického kraje studuje téměř 10 tisíc. Z nabízených oborů na fakultách si vybere každý, záleží pouze na preferencích jednotlivých uchazečů. Pro ty, které baví ekonomika a sport zároveň, je nejvíce vhodná Ekonomika a management sportovních klubů na Fakultě ekonomicko-správní.

Hokejový tým Riders má za sebou dvě kompletní sezony v ULLH. V té letošní dosáhl na vytoužené playoff. O růstu popularity Riders mezi studenty svědčí rostoucí návštěvnost, kdy průměrně domácí utkání byla téměř 300 fanoušků. Nejvyšší domácí návštěva přišla na utkání proti Olomouci, kdy v ochozech povzbuzovalo Riders více než tisíc fanoušků.
O rostoucí kvalitě celé soutěže svědčí fakt, že na letošní Zimní univerziádě v Lake Placid byli součástí hokejového týmu, vedle hráčů hrajících v Chance lize, i 3 hokejisté pravidelně nastupující v ULLH.

Využij jedinečnou možnost spojení studentského života s hokejovou kariérou, navštiv webové stránky a sociální sítě Univerzity, vyber si svůj obor, podej do 31. března přihlášku a příští sezonu se uvidíme na ledě!

V případě, že už seš přihlášený na některou z fakult Univerzity Pardubice, vyplň prosím tento dotazník - ZDE
Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři