Přesunout nahoru
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Kdo ovládne Prahu? Rozhodne se už dnes!

Poslední souboj o místo ve finále se odehraje už dnes od 19:45 na Hvězdě. Proti sobě se opět postaví dva pražské celky: Engineers Prague a UK Hockey Prague, které se pokusí dostat o kousek blíž k titulu.

Tuto neděli na Icerinku jsme měli možnost vidět vyrovnaný a napínavý souboj, který nakonec rozhodl až v prodloužení Viktor Martínek jediným gólem celého zápasu a srovnal tak stav série na 2:2. Výchozí pozice je pro oba týmy stejná a je více než jasné, že se můžeme těšit na tvrdý souboj. Po vstupenkách na zápas se jenom zaprášilo a zbývá už jen posledních pár. Ty své si ještě můžete zkusit ukořistit zde

Jak jsme se přesvědčili v této sérii, Inženýři jsou silnější na domácím ledě. V zápase takového kalibru však často takové věci nehrají vůbec roli. Ani jeden z týmů určitě nebude chtít udělat žádnou zbytečnou chybu, to však ale neznamená, že nás nečeká zábavný hokej. Atmosféra rozhodujícího utkání by se vždy dala krájet a hráči jsou připraveni na ledě nechat vše. Jedno je však jisté: Pro jeden z pražských celků dnes sezóna skončí. Přijďte se přesvědčit sami nebo sledujte utkání živě skrze streamovací platformy TV Tipsport a ČT Sport Plus.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři