Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

1. Finálová bitva již dnes na Hvězdě!

První utkání finále playoff se odehraje již dnes od 20:00 na domácím stadionu Engineers. Očekává se tvrdá a napínavá série, nejen kvůli vyrovnanosti obou týmu, ale také rivalitě, která mezi Pražany a hráči z Plzně panuje.

V pondělí 3. dubna se na zimním stadionu Hvězda odehraje první finálový zápas ULLH mezi Engineers Prague a Akademiky Plzeň. Oba týmy postoupily do finále po tvrdých soubojích v semifinále: Engineers Prague porazili UK Hockey Prague v těsném zápase se skóre 3:2 na zápasy, zatímco Akademici Plzeň si poradili s Black Dogs Budweis s konečným výsledkem 3:1 na zápasy.

Utkání se odehraje na domácím stadionu Pražanů, který dokázali na minulou středu vyprodat. Očekává se, že i tentokrát dorazí spousta diváků, atmosféra na stadionu bude skvělá a fanoušci obou týmů budou jako vždy hlasitě skandovat. Poslední vzájemné duely obou týmů byly velmi vyrovnané a o vítězství se vzájemně střídaly. To naznačuje, že výsledek v této finálové sérii, která se hraje na tři vítězná utkání, bude velmi těsný.

A na jaké hráče se zaměřit? Michal Kučera z Engineers vede tabulku střelců v play-off s 9 vstřelenými brankami. Naopak hvězda Akademiků Marek Princl není v letošních vyřazovacích bojích tolik výrazný. V 7 zápasech si připsal 4 branky.

Vstupenky na domácí zápasy Engineers najdete zde a pokud nestíháte dojít na stadion, utkání můžete sledovat již tradičně na TV Tipsport a ČT Sport Plus


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři