Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Nováček Vobořil: Podobný začátek sezóny jsem nečekal. Můžeme být spokojeni

Engineerům se v sezóně prozatím daří opravdu skvěle. S pouze jednou prohrou na kontě se postupně vyhoupli na první místo v tabulce ULLH. A vedou i další statistiky. Už za pár dnů je čeká souboj s týmem HC Masaryk University, který jediný šlape inženýrům na paty. Nejen na názor o vzájemném utkání na ostří nože jsme se ptali nováčka Davida Vobořila.

David Vobořil, nováčkovská posila do engineerské obrany, působil celou mládež v HC Slavia Praha. Poté si zkusil rok v druhé lize za HC Letci Letňany. Nyní spojil studium Účetnictví a finančního řízení podniku na VŠE s univerzitním hokejem. A i když na podobné rozhovory prý není, nakonec jsme se přece jen dozvěděli, co jsme chtěli! 

Davide, co říkáš na tým, atmosféru v kabině, kluky, sedli jste si? 

Myslím si, že atmosféra v kabině je skvělá. Kluci nás nováčky přijali hned mezi sebe a všichni táhneme za jeden provaz.

Jak se ti líbí tradiční potréninkové svačinky, a která ti zatím chutnala nejvíc? (pozn. red. každý z hráčů jednou za sezónu přinese po tréninku občerstvení pro všechny) 

Potréninkové svačinky jsou super! Za mě byly nejlepší řízky od kapitána. Stejně tak dobře chutná asi i to, že jsou Engineers na prvním místě. 

Čekal jsi takovou jízdu? 

Máme silný tým a za první místo jsme velmi rádi. Samozřejmě nesmíme usnout na vavřínech a nadále makat, abychom dosáhli co nejlepších výsledků. Podobný začátek sezóny jsem nečekal. Myslím si, že můžeme být spokojeni.

Už za pár dnů svedou Engineers přímý souboj s Masaryčkou, která šlape na paty. Těšíš se na tenhle top zápas? A jak to vidíš? 

Na zápas se velmi těšíme. Myslím si, že to bude podobný hokej jako s Olomoucí a doufám, že si zápas užijeme my i fanoušci, a tři body zůstanou v Praze.

Jak obecně hodnotíš úroveň a celý koncept Univerzitní ligy ledního hokeje? 

Hrozně se mi tento koncept líbí. Umožňuje nám studovat a hrát hokej na velmi dobré úrovni.

A na závěr - chtěl bys něco vzkázat fanouškům Engineers?

Přijďte nás ve středu 20. 11. podpořit proti Masarykově univerzitě. Bude to boj, o který nechcete přijít!

Takže je to jasné! Ve středu, 20. listopadu, na Hvězdě! Budeme vaši podporu potřebovat více, než kdy jindy! Tak nás v tom nenechte, a přijďte si užít další TOP zápas. Utkání s HC Masaryk University začíná v 19:45. 

FB událost 

Sledujte Engineers na Facebooku i Instagramu, ať vám nic neunikne!

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři