Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Kam přes léto? Zpátky na vrchol!

V uplynulé sezóně bylo cílem Engineers dostat se ZPÁTKY NA VRCHOL. Kromě sportovního cíle, kterým bylo vítězství v Univerzitní lize, toto heslo celý tým provázelo také v rámci spolupráce s jedním z nejvěrnějších partnerů, prémiovým fitness centrem Synergy Club Anděl. Naší společnou vizí bylo dostat do vrcholové formy nejen naše hráče, ale také motivovat komunitu okolo týmu ke zlepšení fyzičky. A jak to dopadlo? Splnili jsme daný cíl a dostali se zpátky na vrchol?

Sportovní pohled

Jako správní fanoušci Engineers jistě víte, jak naše sezóna dopadla. Nikdy není příjemné stát na ledě nebo v hledišti a pozorovat vítěznou radost druhého týmu. U sledování Plzně s pohárem to platí dvojnásob.

Sezónu pro nás shrnul trenér Dan Kolář: 

„Narazily na sebe dva nejlepší týmy. Ten rozdíl v tabulce po základní části byl minimální a finále play off je o tom, jak se vám to sejde během 10 dní v celém roce. Nám se bohužel v jednom týdnu v roce přestalo dařit v ofenzivě. Projevily se také zkušenosti plzeňských hráčů z loňského finále a musíme uznat, že titul získali zaslouženě. Druhé místo a vítězství v základní části je pro nás každopádně obrovský posun a určitě i parádní úspěch. Smutek z prohraného finále trvá, ale pořád je to lepší než to, co se teď stalo třeba Bostonu.”

Na tomto místě je důležité připomenout, že tým prošel v minulém roce další výraznou přestavbou. Do sezóny se zapojilo hned 10 nováčků, z nichž se většina prakticky hned stala výraznými tvářemi v základní sestavě. K tomuto tématu se vyjádřil generální manažer Tomáš Kadlec: „Šli jsme do sezóny s velmi mladým týmem a můžeme říci, že kluci obstáli na výbornou. To, že finále nevyšlo, už je z dlouhodobého hlediska vlastně detail a věříme, že ten největší úspěch má tahle “generace” ještě před sebou. Cesta na vrchol tedy v tomto ohledu bude pokračovat. 

Klubový pohled

Dlouhodobě komunikujeme, že naše vize není jen o sportu. Do naší činnosti se snažíme zařadit projekty spojené se životem na univerzitách, komunitou partnerů a samozřejmě s našimi fanoušky. „V uplynulé sezoně se nám podařilo výrazně navýšit návštěvnost na domácích utkáních i dosah na sociálních sítích. Pomohly nám k tomu velké akce, jako například Bitva o Prahu nebo Synergy TOP utkání. Tím posledním samozřejmě narážím na naši spolupráci s názvem “Zpátky na vrchol”. Do tohoto projektu jsme šli s tím, že má více stránek. Jednou z nich byla cesta pro titul, která bohužel skončila na tom posledním krůčku. S tím jsme do toho ale šli, je nám jasné, že v konkurenci Plzně, UK a dalších týmů to nemusí být záležitost jedné sezóny. Tou další stránkou jsou potom projekty v rámci budování klubu. Pokrok jsme udělali, ale to, co označujeme za vrchol, je ještě na míle vzdálené tomu, kde bychom v budoucnu chtěli být. Můžeme se bavit třeba o vlastním stadionu, utkání v O2 areně nebo obecně o profesionalizaci klubu. Jsme rádi, že i naši partneři a konkrétně Synergy s námi náš pohled sdílí a budeme společně v cestě na vrchol pokračovat i v nadcházejícím ročníku.

A co na to Synergy? 

Poprosili jsme Honzu Piťhu, jednatele Synergy Clubu Anděl a našeho dlouhodobého fanouška o jeho zhodnocení sezóny a celkově spolupráce s Engineers.

Sezóna byla pro mě skvělá a moc jsem si to jako fanoušek i podporovatel užil. I přesto, že již v týmu nejsou moji původní oblíbení hráči, nechyběl jsem snad na žádném domácím zápase a i to je důkaz, že jsme již nerozlučně spjatí a že Engineers umí na hokeji udělat parádní atmosféru.   

Jsem rád, že se nám podařilo zorganizovat i jeden titulový zápas Synergy TOP utkání, které spojilo hokejové a fitness fanoušky, kteří na hokej běžně nechodí v jeden kotel a posunuli jsme atmosféru ještě o kus dál. 

Pro mě osobně “Zpátky na vrchol” znamená skvělou spolupráci s Engineers, která nás baví a přerůstá z pracovních věcí i do velkého kamarádství a to je poměrně unikátní, čehož si vážíme. Kromě toho, je to ale i dosahování stále nových cílů, protože vrchol nikdy není pouze jeden a hlavní energií v životě je pro mě stanovení nového vrcholu po zdolání původního. Jsem nadšený, že jsme v tomto ohledu s Engineers na stejné vlně. 

Proto budeme v cestě na vrchol s Engineers rádi pokračovat i nadále a pro ty co se zapojí s námi budeme připravovat další novinky a výhody, protože budovat komunitu se stejným záměrem je to co nás baví nejvíc.

#motivatedpeopleonly 

Co to znamená pro vás fanoušky? 

  • V rámci letní přípravy budou Engineers trénovat v Synergy Clubu Anděl a Vy můžete také!
  • 20% sleva na všechna členství a permanentky
  • Zvýhodněný “Engineers vstup” bez časového omezení na Multisport kartu nebo za cenu 190 Kč do Fitness nebo Welness
  • Možnost pořízení limitované edice merche

Pro získání výhod stačí říct na recepci heslo "Chci zpátky na vrchol!"

Akce platí do konce srpna.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři