Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Společnost Quanti je novým hlavním partnerem Riders

Riders Univerzita Pardubice vstoupí do nového ročníku 2023/2024 s novým hlavním partnerem. Univerzitní hokejový klub navázal spolupráci se společností Quanti s.r.o.

Quanti s.r.o. je česká společnost, která vznikla na půdě ČVUT v roce 2010. Poskytuje komplexní IT služby při realizaci projektu – od analýzy, návrhu až po provedení a správu řešení. Vyvíjí především software na zakázku, ale má i bohaté zkušenosti s vývojem mobilní aplikací a hardware. S více než 150 IT experty patří k technologickým partnerům významných českých firem i mezinárodních klientů v oborech IoT, e-commerce nebo industry. Sídlí v Praze a pobočky najdete i v Hradci Králové a Brně, více informací o společnosti na www.quanti.cz.

„Jsme moc rádi, že se společnost Quanti s.r.o. stala naším hlavním partnerem pro sezonu 2023/24,“ vzkazuje Eva Nováková, členka správní rady týmu Riders Univerzita Pardubice. „Věříme, že oběma stranám vzájemná spolupráce přinese užitek a Quanti se do budoucna stane jedním ze zaměstnavatelů pro absolventy nejen Univerzity Pardubice,“ poodhalila vizi nové spolupráce.

Quanti dlouhodobě podporuje studenty z oblasti IT. Během studia nabízí stáže, vedení diplomových i bakalářských prací a také dlouhodobou spolupráci i po ukončení studia. Díky spolupráci s hokejovým týmem pardubické univerzity mohou v budoucnu prosperovat obě strany.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři