Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Enteria je novým hlavním partnerem Riders

Do nové sezóny vstoupí Riders s novým hlavním partnerem. Stal se jím holding enteria, který prostřednictvím svých firem podporuje sport, kulturu a vzdělání ve východních Čechách.

Univerzitní tým Riders vítá mezi své partnery holding enteria! Ze sportovního odvětví navázala enteria již v minulosti spolupráci například s hokejovým týmem Dynamo Pardubice či tenisovým turnajem Pardubická juniorka. Nyní se rozhodla podpořit i pardubický univerzitní celek.

Enteria spojuje společnosti, které se zaměřují na různé oblasti stavební činnosti. Jedná se o propojení 13 společností, které působí celorepublikově. Mezi nimi je například CH&T Pardubice, Marhold, H Centrum a další. Více informací o holdingu naleznete pod tímto odkazem.

„Máme velkou radost, že se jednání se společností enteria povedla dotáhnout do zdárného konce, a že se enteria, holding spojující společnosti zaměřující se na různé oblasti stavební činnosti, rozhodla podpořit náš univerzitní hokejový tým Riders,“ sdělila Eva Nováková, členka správní rady Riders Univerzita Pardubice. „Spolupráce si velmi vážíme a společně tímto činíme další krok na cestě propojení studentů pardubické univerzity s největším hráčem na místním trhu v oblasti stavebnictví,“ dodala Nováková.

Holding enteria je druhým hlavním partnerem Riders pro nový ročník 2023/2024. Již dříve klub uzavřel spolupráci se společností Quanti, která působí v IT.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři