Přesunout nahoru

První zápas Tipsport Unicupu je tady!

Univerzitní hokej je konečně zpět. Po letní pauze se Engineers zúčastní přípravného turnaje Tipsport Unicup, kde jako prvního soupeře vyzvou na domácím ledě Riders Pardubice.

 V minulé sezoně se Inženýři střetli s Riders ve čtvrtfinále, které vyhráli 3:0 na zápasy. První kolo skončilo těsným výsledkem 3:2, excelentní výkon si na konto mohl připsat hostující brankář Novotný, který pustil Engineers do vedení v poslední třetině za šťastné střely Dohnala.

 Druhé kolo se přesunulo do pardubické Enteria arény. Fanoušci obou týmů byli svědky zajímavé přestřelky, která dopadla 5:8 opět ve prospěch Engineers.Riders měli naději v průběhu zápasu skóre otočit, a to kvůli častým vyloučením hostujícího týmu. To se ovšem zvládlo zkušeně ubránit.

 Do závěrečného 3. kola nastoupili Riders ve výrazně oslabené sestavě, ve které chybělo pět klíčových hráčů. Skóre zápasu otevřel domácí Matouš Najman, který se objevil sám před brankářem Novotným. Inženýři se tak dostali do rychlého vedení, které se podařilo udržet po zbytek zápasu. Hattrick si na své konto připsal kapitán Blažek a Michal Kučera. Brankáři Inženýrů nepustili za svá záda ani jeden puk a tak se celý tým mohl radovat z vysoké výhry 13:0.

  Poslední zkušenost s týmem z Pardubic je tedy velmi pozitivní. Doufejme, že si tento trend Engineers udrží a nastoupí do přípravných utkání v plné síle. Přijďte je podpořit a společně se připravit na novou sezonu.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři