Přesunout nahoru

Velký zápas v Pardubicích! Riders opět chystají TOP ZÁPAS SEMESTRU

Univerzitní hokej je v České republice na vzestupu a hokejem se budou bavit i v Pardubicích! Riders totiž opět po roce chystají TOP ZÁPAS SEMESTRU, který 16. října nabídne super hokej s ještě lepším doprovodným programem a pořádnou afterparty v Atrium paláci Pardubice.

V minulém roce se v Pardubicích zavedla nová tradice. Na premiérový TOP ZÁPAS SEMESTRU si našlo do Enteria arény cestu přes tisíc diváků, kteří hnali pardubický tým za důležitým vítězstvím proti Olomouci. Riders nasázeli svým soupeřům šest branek a vše náležitě oslavili na afterparty.

Letos chystají Riders další velké utkání, tentokrát se bude hrát už 16. října v 17 hodin, soupeřem bude celek HC MUNI z Brna. Doprovodný program bude opět bohatý, tentokrát se bude soutěžit ve spolupráci s partnery klubu či společností Red Bull. Fanoušci nebudou ochuzeni ani o tradiční afterparty, která se bude konat v kongresovém sále Paláce Pardubice a Riders na ní chystají velké překvapení. Pro ty, kteří nemohou na zimní stadion v Pardubicích dorazit, bude zápas vysílán v přímém přenosu na ČT Sport.

„Chtěl bych všechny fanoušky pozvat, ať přijdou a zažijou s náma opět tu skvělou atmosféru jako minulý rok a doufám, že nás zase doženou k vítězství. Je to sice zvláštní říct, ale myslím si, že kdybychom ze zápasu získali body, tak by nám to dost pomohlo směrem k play off. Všechny fanoušky zvu, ať přijdou v co největším počtu a můžeme se společně potom potkat na afterparty,“ burcuje generální manažer Honza Vacek.

S hráči z Masarykovy Univerzity se Riders v rámci Univerzitní ligy utkali už čtyřikrát. V Brně zápasy vždy opanovali domácí hokejisté, v Pardubicích však vždy šlo o vyrovnané bitvy. V lednu 2022 Riders nad MUNI vyhráli 5:3. Poslední vzájemný duel nabídl velké drama, zápas dospěl v Enteria aréně až do prodloužení, kde se prosadili hosté z Brna. Je tedy jasné, že 16. října bude v Pardubicích o zábavu postaráno.

Vstupenky na utkání jsou již v prodeji, nezmeškejte první vlnu prodeje a pořiďte si nejvýhodnější vstupenky na nezapomenutelnou sportovní událost. A neváhejte napsat hráčům o jejich slevové kódy, se kterými dostanete 15% slevu! Online prodej probíhá zde

Autor: Denisa Veselá | Foto: Honza Chlád, Andrea Marie Krocová

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři