Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Brněnští medvědi v prvním domácím zápase sezony vyzvou mistry z Plzně!

Ve středu 4.10. sehrají hokejisté MUNI první domácí zápas nové, v pořadí již páté, sezony. Utkání začíná v 19:30 ve Sportcentru Lužánky. Na svém ledě Masaryčka přivítá loňské vítěze ULLH Akademiky z Plzně.

Brněnské mužstvo chce před zraky domácích diváků získat do tabulky první cenné body a k tomu budou hráči potřebovat Vaši podporu. Předprodej lístků už odstartoval, ten svůj pořídíš ZDE. Pro věrné fanoušky a pravidelné návštěvníky klub připravil novinku v podobě permanentek, jedna vyjde na 699 Kč. V ceně je vstup na 8 zápasů základní části plus celé play-off, jako permanentkáři navíc máte 10% slevu na merch a budete zařazeni do soutěže o unikátní zážitky. A co přesně můžeš vyhrát? Čti TADY! Pokud bys po hokeji ještě nechtěl domů, můžeš se přesunout o pár desítek metrů dál do Zoner BOBYHALL, kde se ten večer koná Slovenská noc! 

Po dobře odehraném přípravném turnaji čekal v pondělí 25. září Masaryčku první ligový zápas proti Black Dogs Budweis. Po vyrovnané první části následovaly dvě třetiny zmaru, po kterých MUNI prohrála jasným rozdílem 2:9. Budějovičtí tak Masaryčce oplatili loňské střetnutí, které dopadlo 9:2 pro MUNI.  

Do nového ročníku univerzitní ligy vstoupili už i vyzyvatelé z Plzně, kteří po konci mistrovské sezony počítala značné ztráty. Akademiky opustila opora, brankářské eso Jonáš Štěkr, který nyní buduje kariéru v marketingovém oddělení České hokejové reprezentace, kde zastává funkci social media managera. K plzeňskému týmu přišla řada nováčků, které pomohou kádr vyztužit. Akademici například získali Marka Bláhu, juniorského hokejového reprezentanta. Obměněné plzeňské mužstvo vstoupilo do nové sezony vítězně, proti ostravskému celku zapsali výhru 6:1. Brněnští si musí dát také pozor na šikovného plzeňského obránce Jakuba Štochla, který v prvním zápase dokázal zapsat tři kanadské body za dvě branky a jednu asistenci.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři