Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Ostrava proti Praze? Derby, kde jde více než jen o hokej!

Když do Ostravy přijede jakýkoliv pražský tým, je stadion narvaný k prasknutí prakticky pokaždé. A je už jedno, jestli se jedná o hokej nebo fotbal. Slavné vítězství, nepříjemné porážky, fantastická atmosféra a peprné pokřiky, to vše slibuje každé utkání Ostravy proti Praze.

Nejinak tomu bude 3. 12. v Porubě, kde od 18 hodin hostí tým BO Ostrava pražský UK Hockey Prague v Univerzitní lize ledního hokeje. Ostravané si brousí zuby na odvetu po nepovedeném únorovém zápase, kde prohráli s rivaly z Prahy 1:3. 

Podívejte se, jak to vypadalo nejen na hřišti.



České derby, jak pořadatelé utkání nazvali, slibuje kvalitní hokej, halu plnou studentů, kteří umí vytvořit naprosto fantastickou atmosféru a také pořádné emoce.


V únoru jsme podle mě byli lepší, Karlovku zamkli u nich v pásmu a tlačili, nicméně jejich brankář zavřel bránu, a oni z brejků trestali. Letos jim to vrátíme, nemůžeme s pražáky prohrát 2x za sebou, to by byla hanba!" Burcuje svůj tým kapitán Plášek.


Tým BO OSTRAVA VÍTKOVICE STEEL spojuje to nejlepší z obou ostravských vysokých škol, tedy z Ostravské univerzity a VŠB - Technické univerzity Ostrava a reprezentuje tak Ostravu v nově vzniklé Univerzitní lize ledního hokeje.


Přijďte se i Vy podívat na to, jak se odveta Ostravě povede, a jak zadupe Prahu do země!


Vstupenky k dispozici ZDE


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři