Přesunout nahoru

Již dnes se utká Praha proti Brnu!

V sedmém kole ULLH vyzve tým ČVUT Engineers na domácím ledě medvědy z HC MUNI. Naposledy se tyto dva celky střetly v semifinále přípravného turnaje UNIcup, ze kterého vyšel vítězně brněnský tým za skóre 3:4.

Pražské mužstvo má zatím odehráno o několik zápasů méně než ostatní celky v lize. Z toho důvodu se také v současné době nachází až na 6. příčce v tabulce se ztrátou pěti bodů na první Black Dogs. V minulém týdnu změřili lvi síly s druhým pražským celkem UK Kings, ale z tohoto utkání si odnesli porážku 3:4 po několika nešťastných brankách. Dvougólově se prosadil Matěj Hasil, který svými střelami překonal brankáře Nováka. Jeden gól si na konto připsal také kapitán Engineers David Vobořil po tvrdé ráně od modré. Bohužel se ale obrat dokonat nepodařilo a z Bitvy o Prahu si Inženýři odnesli těsnou prohru.

Oproti tomu HC MUNI je týmem známým svou agresivitou a ofenzivním potenciálem. Po šesti odehraných zápasech jsou na čtvrté pozici v tabulce. Naposledy se tento brněnský tým střetl s BO Ostrava. V zápase padlo hodně gólů, ale rozhodlo se až po samostatných nájezdech. MUNI si tak z Ostravy odvezlo dva body díky fantastickým zákrokům brankáře Krále.

Fanoušci mohou očekávat tvrdý, vyrovnaný zápas. Napraví Engineers svou prohru z přípravného utkání a šoupnou se tak blíže k vysněné příčce v tabulce? Dorazte si na Hvězdu užít úžasnou atmosféru, pořádně zafandit a hlavně pomoct Inženýrům dosáhnout výhry. Začínáme v 19:30.

Vstupenky najdete zde!

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři