Přesunout nahoru

Hokejové středy se vrací na Hvězdu!

Po dlouhé pauze a dvou venkovních utkáních se Engineers přesouvají zpět na domácí stadion. Nabitý únor nám poskytne hned čtyři domácí zápasy.

V letošním roce se Engineers poprvé představili na ledě HC MUNI. Oba týmy začali velmi aktivně, po první třetině bylo skóre vyrovnané 2:2. Ve druhé třetině hráli oba týmy v útlumu, ale pro Engineers se golový pytel roztrhnul až ke konci duelu a z Brna tak odjížděli s výhrou 2:7.

Další venkovní zápas se odehrál na ledě BO Ostrava. Inženýři nastoupili do zápasu velmi aktivně a ostravským nedali v celém zápase žádnou šanci. Skóre zápasu otevřel David Routa, který propálil v přesilovce domácího brankáře Nowaka. Po minutě padnul do ostravské branky další gól, tentokrát z hokejky kapitána Vobořila. Ve druhé třetině Engineers přidali další čtyři branky a skóre se tak zvedlo na 0:6. Třetí třetina se hrála již v poklidnějším tempu, avšak ostravským se za celý zápas nepodařilo překonat brankáře Manna. První hattrick v dresu Engineers si připsal útočník Routa, který svými góly přispěl k vysoké výhře 0:9.

Dnes nás čeká zápas proti North Wings Ústí n. Labem, které jsme v posledním vzájemném duelu porazili 3:6. Nejlepším střelcem tohoto utkání byl jednoznačně František Januška,který dokázal dvakrát skorovat ve vlastním oslabení. Třetí gol přidal v poslední třetině a mohl si tak do Prahy přivézt hattrick. Dalšími střelci, kterým se podařilo překonat ústeckého brankáře kožnara byli útočníci Kučera a Vaňous. Týmu North Wings aktuálně připadá 7. příčka v tabulce a na Engineers ztrácejí 14 bodů. Nejproduktivnějším hráčem ústeckého celku je Adam Janoušek, který v letošním ročníku ligy vstřelil 7 golů a na dalších 9 nahrál.

 Přijďte dnes fandit na Hvězdu a podpořit tak tým Engineers v jejich prvním domácím zápase tohoto roku. Jako vždy vás čeká skvělá atmosféra, dobré pivo s klobásou, ale hlavně nezapomenutelný zážitek z univerzitního hokeje. Startujeme v 19:30 jako vždy na Hvězdě.

Lístky na zápas najdeš zde

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři