Přesunout nahoru

Bitva o Prahu: Origins je tady!

Legendární hokejový duel mezi ČVUT Engineers a UK Kings se vrací zpět na domácí stadion! Jak dopadne odveta za loňský Hokejový souboj univerzit? To se dozvíme už dnes od 19:30 na Hvězdě.

 V minulém týdnu zavítal do Prahy ústecký tým North Wings. Skóre zápasu otevřel domácí Fabiánek, který vymetl pravý roh brankoviště. V první třetině nedali Engineers hostům žádnou šanci, dvě branky přidal Michal Kučera. Do druhé třetiny vstoupili ústečtí o něco více aktivněji a při smolné akci domácího brankáře Puldy dokázali snížit skóre na 3:1.

Na tuto střelu dokázal rychle zareagovat Holaník, který se oprostil od ústecké obrany a střelou pod víko navýšil skóre domácích. Jen 56 sekund po siréně, která odstartovala 3. třetinu se z předbrankového prostoru prosadil opět Tomáš Fabiánek. Ústeckým docházeli síly ale stále se velmi aktivně snažili napadat Engineers,kteří ale po ráně Hasila navýšili skóre na 6:2 a dotáhli tak zápas do úspěšného konce. 

Bohužel tento zápas v dresu Engineers byl poslední pro útočníka Tomáše Fabiánka, který odjíždí na Erasmus. Za jeho kariéru nasbíral nejvíce bodů v dresu Engineers a pomohl celému týmu k řadě úspěchů. My mu tak přejeme jen to nejlepší a děkujeme za krásné hokejové zážitky.

Představení soupeře

Týmu UK Kings aktuálně připadá 4. příčka v tabulce. Poslední zápas sehráli na domácím ledě proti VUT Cavaliers. Do zápasu vstoupili aktivněji brněnští a už v sedmé minutě otevřeli skóre zápasu. Kings se dokázali prosadit až při své přesilové hře, střelcem se stal Daniel Volf. Poslední třetina, která začínala za stavu 3:3 byla úspěšnější pro pražské. Během 10 minut dokázali dvakrát překonat brněnského Běhala a na domácím ledě zvítězili 5:4. Aktuálně nejlepším hráčem UK Kings je David Jindra, který má v letošním ročníku univerzitní ligy na kontě 18 kanadských bodů. 

Již dnes sehraje tým Engineers dlouho očekávaný duel s UK Kings. Přijďte nás podpořit a pomoct nám se vrátit zpět tam, kam patříme- na čelo tabulky! Startujeme v 19:30 jako vždy na Hvězdě. Těšíme se na vás!

Lístky k zakoupení najdeš zde


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři