Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

HC MUNI se za podpory filozofické fakulty představí proti ústeckým North Wings!

Po dvou venkovních zápasech se Medvědi vrací k předposlednímu domácímu zápasu základní části univerzitní ligy! Ve středu 21. února od 19:30 ve Sportcentru Lužánky přivítají tým North Wings z Ústí nad Labem.

Zápas se hraje ve spolupráci s filozofickou fakultou. Nadační fond studentů FF MU si pro návštěvníky připravil pestrý přestávkový program, pro výherce budou, jak už tradičně, přichystány ceny v podobě fakultního či týmového merche. Studenti filozofické fakulty mají navíc slevu 20% na lístek s použitím kódu FF20, lístky koupíš zde!

Ze dvou posledních zápasů MUNI nedokázala získat ani bod. S výběrem Karlovky sice padla poměrem 3:8, těšit nás ale může rozšíření listiny střelců Masaryčky. Svůj první gól v dresu MUNI vstřelil Tibor Sedláček! V dalším zápase se proti sobě postavili brněnští rivalové, v kterém dokázali Kavalíři z VUT zvítězit a oplatit MUNI prosincovou porážku. Medvědům však stále patří v sezónní tabulce 6. pozice s 19 body a má jistotu postupu do play off, stejně tak její aktuální vyzyvatelé z Ústí. North Wings patří 7. příčka za zisk 18 bodů. Ústí dokázalo ze čtyř odehraných zápasů v tomto kalendářním roce vyhrát pouze nad posledním celkem soutěže z Ostravy. Prohráli s ČVUT i s VUT, největší výprask ale schytali od Akademiků, kdy museli zkousnout vysokou porážku 1:9 na vlastním ledě.  

Poslední vzájemný zápas Ústí a MUNI se hrál v listopadu loňského roku a tým kouče Čtvrtníčka na něj nemá dobré vzpomínky. Na domácím ledě se však týmu Masarykovy univerzity skvěle daří a proti soupeřům z druhé poloviny tabulky si bude chtít vybojovat dobrou pozici do play off a vítězně se naladit před rozhodující částí sezony! Jak tedy dopadne druhé měření sil těchto dvou soupeřů? Přijďte se podívat. Kde jinde odstartovat jarní semestr! Vezmi kámoše a přijďte podpořit svůj tým a nachystat hlasivky na blížící se play off. Tentokrát ale zábava nemusí skončit na hokeji! Spolek přátel pedagogické fakulty pořádá zahajovací párty semestru, pokud přijdete rovnou z hokeje, lístek vás vyjde pouze na 80 korun. Více informací o akci najdeš pod tímto odkazem. 

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři