Přesunout nahoru

Bitva na Kladně je tady! Univerzitní hokej se poprvé představí na kladenském stadionu

Již dnes se na kladenském zimním stadionu v repríze loňského finále Univerzitní ligy utkají Engineers proti Akademikům ze Západočeské univerzity. Oba dva týmy bojují o první místo v tabulce, do konce základní části zbývají už jen dva zápasy.

Engineers v minulém týdnu odehráli domácí utkání proti VUT Cavaliers. Do zápasu nastoupili oba týmy velmi aktivně ale obou týmům se nepodařilo skórovat během první třetiny. Skóre zápasu otevřel Kryštof Charvát který v přesilovce prostřelil domácího brankáře Puldu. Engineers dál ostřelovali brněnského brankáře Zlatnického, jako první se dokázal prosadit Raiterman. Hned o deset sekund později vstřelil gól i Matěj Hasil a v tento moment se u Engineers roztrhnul gólový pytel. Ve druhé třetině se prosadil ještě Holaník a po dvou gólech přidal František Januška. Poslední třetina se odehrávala již v poklidnějším stylu, skóre navýšil Březina a gól z přesilovky vstřelil Januška, který si tak na své konto připsal další hattrick.

ZČU Akademici Plzeň

Akademikům momentálně připadá třetí místo v tabulce a na Engineers ztrácí 4 body. Plzeňskému týmu se od začátku letošního roku podařilo vyhrát všechna utkání. Poslední utkání sehráli na domácím ledě proti UK Kings.Po první třetině bylo skóre příznivější pro pražský tým, který vedl 2:1. Plzeňský tým ale dokázal skóre otočit a v poslední třetině vstřelili čtyři góly. Utkání skončilo výsledkem 5:3.Nejlepším střelcem Akademiků je Aleš Matoušek, který prozatím nasbíral 26 kanadských bodů, z toho vstřelil 13 gólů.

Přijďte se dnes podívat na velmi vypjaté utkání mezi dlouholetými rivaly. Utkání startuje v 19 hodin na zimním stadionu Kladno, kam se můžete dopravit party autobusem, vlakem, autobusem mhd nebo autem. Na místě bude hrát DJ, čeká vás spoustu akčních drinků a zajímavé přestávkové soutěže.


Těšíme se na vás!

Lístky najdeš tady


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři