Přesunout nahoru

Engineers vstupují do semifinále proti Akademikům!

Již dnes se na zimním stadionu v Edenu odehraje první kolo semifinále, kde se Engineers postaví svému dlouholetému rivalovi z Plzně, se kterým podlehli v loňském finále Univerzitní ligy. Podaří se jim letos porazit Akademiky a postoupit tak do finále?

Ve čtvrtfinále se Engineers postavili HC North Wings Ústí nad Labem. První zápas se odehrál na pražské Hvězde, kde v úvodu utkání rychle otevřel skóre domácí Routa. Ve druhé třetině přidal z přesilovky další gól František Januška a domácí tak mohli do kabiny odcházet za stavu 2:0. 

Druhá třetina pokračovala velmi aktině, ale po pár minutách, dokázal snížit skóre ústecký útočník Macel, který v tomto utkání vstřelil jediný gól svého týmu. David Routa přidal další dva góly a připsal si tak hattrick v tomto utkání.

Druhý zápas se odehrál na ústeckém zimním stadionu. První branku Engineers zajistil kapitán Vobořil, který tak nastartoval celý tým. Pochybení přišlo až ve druhé třetině, kdy brankář Mann během minuty obdržel dva góly. Engineers se ale nenechali rozhodit a po celý zbytek zápasu dokazovali svou dominanci. Z Ústí odjížděli za stavu 3:10 a zajistili si tak postup do semifinále Univerzitní ligy.

V letošní sezoně se Engineers utkali s Akademiky dvakrát. První zápas na plzeňském stadionu byl pro pražany úspěšnější a odvezli si domů výhru 6:3. Druhé vzájemné utkání se odehrálo na kladenském zimním stadionu. Velmi vypjaté utkání bohužel nedopadlo pro domácí tým moc příznivě. Akademici vstřelili pět branek a pouze jednu inkasovali.

První kolo semifinále startuje od 18 hodin v Edenu, kde se můžete těšit na utkání plné emocí, napínavých momentů a hlavně dobrého hokeje. Nenechte si ujít šanci fandit svému týmu a zažít tak skvělou atmosféru Univerzitního hokeje.

Vstupenky najdeš zde

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři