Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Prosinec nabídne hokejové Vánoce. Na co se můžete těšit s pražskými lvy?

Za pár dnů startuje poslední měsíc roku 2019. Co čeká tým Engineers Prague za akce koncem listopadu a v průběhu prosince? S kým se ještě utkají na ledě? A kdo přiveze vánoční dárky? Podívejte se na přehled událostí, kterých se jistě rádi zúčastní všichni, kteří mají v lásce modrou, oranžovou, a lvy.

Inženýři stihnou odehrát do konce roku dva domácí zápasy, tři venkovní a jeden speciální přátelák. S kým, kdy, kde a proč? Podívejte se na krátký přehled. Nebude chybět ani tradiční vánoční sbírka, do které se můžete také zapojit!

Venkovní utkání na ledě BO Ostrava 
Na východ republiky vyjedou Engineers už ve středu 27. listopadu. Na ledě Ostravanů budou bojovat o návrat na vítěznou vlnu! A pravděpodobnost je vysoká. V minulém vzájemném zápasu vyhráli Inženýři na domácí Hvězdě proti BO 6:1. 

TOP zápas s UK Hockey Prague 
Druhá „Bitva o Prahu“ se koná v pátek 29. listopadu na ZS Hvězda. Tentokrát je domácím týmem UK. Ale jak Engineers znají své věrné fanoušky, tak skandovací pokřik „My jsme tady doma,“ jistě pomůže k druhé výhře nad pražským rivalem.

Domácí zápas proti plzeňským Akademikům 
Druhá adventní neděle ve znamení hokeje! Na další domácí utkání se můžou fanoušci Inženýrů těšit v neděli 8. prosince v 10:00. Zpříjemnění adventu je více než jasné. V posledním vzájemném zápase v Plzni přehráli Engineers domácí stavem 1:5. 

Venkovní utkání na ledě Cavaliers Brno 
Další zápas čeká na Engineers v Brně na ledě Kavalírů 14. prosince. I tam si s největší pravděpodobností jedou Inženýři pro výhru. Ve vzájemném utkání na domácí Hvězdě si s nimi s přehledem poradili – 8:1. 

Speciální přátelské utkání s finským týmem 
Týden před Vánoci, tedy 17. prosince, přivítají Engineers v Praze spřátelený finský tým Hernesaaren Näädät (Aalto University). Tímto vánočním charitativním zápasem vyvrcholí již několikátá vánoční sbírka (více níže). 

Poslední domácí zápas v roce 2019 – proti Black Dogs Budweis 
I čtvrtá adventní neděle bude patřit hokeji. Jen dva dny před Štědrým dnem se Inženýři postaví proti českobudějovickým Black Dogs. Poslední zápas skončil vítězným stavem 1:4 pro Inženýry. Nadělí si Engineers předčasný vánoční dárek? 

Po celou tuto dobu budou Engineers Prague za pomoci všech univerzit, studentů a partnerů sbírat vánoční dárky (již tradičně) pro děti z DRS Zvonek na Kladně, nově letos také pro Klokánek v Hostivici u Prahy. Poděkování patří všem, kteří se sbírky zapojí! 

Sbírka proběhne opět na všech 3 našich univerzitách. Jak se můžete zapojit? Do sběrných košů umístěných na ČVUT, VŠE a ČZU můžete nosit hračky, učební pomůcky, pastelky, omalovánky, pexesa, hry, plyšáky, skládačky, zkrátka vše, co by podle vás mohlo potěšit děti a zaměstnance ze Zvonku a Klokánku. Pokud si nebudete jistí, zda je dárek vhodný, neváhejte nám napsat a zeptat se!

Sběrná místa na univerzitách a datum umístění koše: 
  • ČVUT - recepce rektorátu od 5.12. do 14.12.
  • ČVUT FBMI - Kokos a Kasárna u recepce
  • VŠE - prostor před menzou v RB od 9.12. do 13.12. (prodejní místo Studentský list) 
  • ČZU - spodní patro vedle vchodu do Menzy od 5.12. do 14.12.
Vánoční inženýrská sbírka hraček pro DRS Zvonek a Klokánek bude zakončena již zmíněným zápasem s týmem Hernesaaren Näädät (Aalto University), kteří sbírku pořádají ve Finsku a dovezou dárky přímo z polárního kruhu!
Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři