Přesunout nahoru
so 16. 3. 2024, 17:30
NWU
ENG
po 18. 3. 2024, 18:00
ENG
NWU
po 18. 3. 2024, 18:30
UKP
MUNI
čt 21. 3. 2024, 18:00
ENG
AKA
po 25. 3. 2024, 19:30
BDB
UKP
út 26. 3. 2024, 19:00
AKA
ENG
čt 28. 3. 2024, 18:30
UKP
BDB
čt 28. 3. 2024, 19:15
ENG
AKA
po 1. 4. 2024, 18:30
BDB
UKP

Nováček Fabiánek: Novoroční předsevzetí si nedávám, nejsem schopen je dodržet

Engineers Prague dokázali i v druhé Bitvě o Prahu porazit celek UK Hockey Prague. Po lehkém pádu z prvního místa se rychle zotavili a připsali si vítězné tři body! Ale jelikož je víkend a předvánoční období k tomu, dnešní rozhovor s nováčkem Engineers narazí i na jiná témata.

Tomáš Fabiánek, nová posila v útoku Engineers, nasbíral zatím sedm bodů za dva góly a pět asistencí, čímž se řadí do špičky Inženýrů. Před ULLH hrál za Spartu a HC Letce Letňany. Ve společném rozhovoru jsme se dozvěděli, jak mu dává zabrat škola, co dělá o víkendech, nebo také co si přál jako malý pod stromeček…

Ahoj Tome, jelikož máme zrovna víkend, tak by mě zajímalo, čemu se takhle ve volném čase obvykle věnuješ?

Když zrovna nemám hokej, tak trávím čas v práci. Občas je to těžký skloubit se školou, ale zatím zvládám vše. Volný čas věnuju kamarádům. Rád chodím do kina, na šipky nebo kulečník. Klasická pánská víkendová zábava!

Stejně jako v Engineers jsi taky první rok na Provozně ekonomické fakultě ČZU. Jak ti zatím jde příprava na zkouškový?

Zkouškový se pomalu ale jistě blíží, zatím jsme ve fázi zápočtů. Snažím se učit pravidelně, aby toho potom nebylo moc najednou, ale rád taky nechávám všechno na poslední chvíli, takže mi to moc nevychází. Doufám ale, že moje snažení doputuje do šťastného konce.

Jaký typ studenta jsi? Stačí ti poslouchat na přednáškách, nebo tomu musíš věnovat pár večerů?

Jenom přednášky fakt nestačí, rozhodně se musím šprtat i doma. Ne všechno poberu hned ve škole, ale tak to má asi většina studentů. Někdy prostě nevíte, která bije.

Už nám vypuklo vánoční šílenství. Co sis jako malý vždy přál pod stromeček? A čím jsi chtěl být? Tipnu si, že jako většina kluků popelář?

Jako malý jsem si vždycky přál auta na ovládání. Později to byla videohra, nebo nějaká malá čtyřkolka či motorka. Té jsem se ale bohužel nedočkal. Popelář jsem nikdy nechtěl být, ale hokejista asi jo. Tak aspoň to se trochu plní.  

Dáváš si novoroční předsevzetí? Jestli ano, tak jaké bude do roku 2020?

Novoroční předsevzetí si nedávám, protože nejsem schopen je dodržet! Ale kdyby ano, určitě by to bylo to, ať nenechávám vše na poslední chvíli.

Vzkaž něco fanouškům Engineers. Můžou se v příštím zápase, který bude na domácím ledě v neděli 8. prosince proti Akademikům, těšit na tvůj gól?

Myslím si, že v tomhle můžu mluvit za všechny: Děkujeme všem za podporu, jak sponzorům, bez kterých by to nešlo, tak skvělým fanouškům, kteří chodí na naše zápasy nebo nám aspoň drží palce u streamů, když zrovna nemůžou být na tribuně.
To, jestli vstřelím góla, v to můžu jenom doufat, ale udělám všechno pro to, aby tam padl! Důležitý ale je, aby z toho byly nakonec zase tři body. Nicméně, kdo dorazí na náš další zápas, tak neprohloupí. Těšíme se na vás všechny v neděli 8. prosince na Hvězdě!

FB událost – Engineers Prague vs. Akademici Plzeň 

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři