Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Přišlo přes tisíc fanoušků, přesto Ostrava podlehla Praze

Univerzitní hokej v Ostravě je oblíbený. Do RT TORAX Areny si našlo cestu dvanáct stovek diváků, kteří vytvořili fantastickou atmosféru. Ačkoliv hokejisté BO nezvládli druhou třetinu, pokusili se alespoň zdramatizovat konečný výsledek.

BO OSTRAVA VÍTKOVICE STEEL - UK Hockey Prague 4:6 (1:1, 1:5, 2:0)

Branky a nahrávky: 10. Kovalski (Dýrr), 35. Kovalski (Gřešík), 54. Gola, 54. Sysala (Kovalski, Gřešík) – 1. Rubeš (Arnošt), 24. Dlabola (Hyršl, Martínek), 28. Bořík (Martínek), 30. Hyršl (Steklík), 35. Hyršl (Dlabola), 38. Rubeš (Hyršl)

Po slavnostním nástupu se obecenstvo nestačilo ani pohodlně usadit a Pražané hned z první příležitosti trestali. Za mohutného povzbuzování se domácí dostali do tempa a přesnou akcí srovnali na 1:1. Druhých dvacet minut by kluci z BO nejraději definitivně vymazali. Prohrané souboje a neplnění taktických pokynů znamenalo obrovský náskok soupeřů, kteří se rázem ocitli ve vedení 6:2. Přestávka posloužila oběma táborům k načerpání závěrečných sil a do posledního dějství nastoupila úplně jiná Ostrava. Bojovalo se až do posledních vteřin, přesto se fanoušci vyrovnání nedočkali. Do arény si jich našlo cestu přes 1 200.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři