Přesunout nahoru
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Zpátky na koni. Medvědi se probrali a Olomouci nasázeli šest gólů

Brno - Medvědi na domácím ledě ukázali naplno svou sílu a HC UP Olomouc rozdrtili šesti góly. Do tabulky si tak připsali další tři body.

Přestože to na začátku zápasu vypadalo, že utkání bude opět vyrovnané derby jako v Uničově, po devíti minutách kapitán Florek ukázal, že si Masaryčka tentokrát nenechá nic líbit. Poprvé rozvlnil síť za hostujícím brankářem - 1:0. Olomouc se sice snažila, co jí síly stačily, ale spíše než férovou hrou, chtěli hráči uhrát zápas na fauly. Masaryčce tak poskytli hned několik výhod. Zužitkovat se je Medvědům podařilo až ve třetí třetině. A to hned dvakrát. Skvělými akcemi se blýskli třeba Račický či Bustin. Nelze opomenout ani brankářské schopnosti Tichona, který vychytal svou první nulu v letošní sezóně. Po vyrovnaných dvou třetinách, kdy byl stav utkání 2:0, nakonec ukázali Medvědi svoje drápy a vyhráli jednoznačně 6:0. 


Branky a nahrávky: 9. Florek (Kalus), 22. Račický (Tomaník), 46. Florek (Strakoš), 47. Bustin (Grygera, Florek), 49. Bustin (Polesný, Hasoň), 50. Kučera (Kadlic, Račický)
Rozhodčí: Reich – Urubčík, Kleprlík
Vyloučení: 4:19
Střely na branku: 53:14
Průběh utkání: 1:0, 2:0, 6:0

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři