Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Masaryčka řečí čísel: dominují u dívčích srdcí i ve statistických tabulkách

S koncem roku nastává pravidelně čas k hodnocení dosavadního průběhu sezony. Pohled na tabulku s body máme každý před očima. Dvaatřicet bodů a první místo. Ale jak to vypadá s Masaryčkou i v dalších statistických ukazatelích?

Kde Masaryčka dominuje:

1 - první mezi střelci i v celkovém součtu bodů je Medvěd Peter Bustin. Zatím stihl vstřelit deset gólů a přidat stejný počet asistencí. 

3 - hned trojice brněnských hráčů vévodí kanadskému bodování. Na druhém místě za Peterem Bustinem je kapitán Matej Florek a třetí místo patří nováčkovi Janu Kalusovi. Oba forvardi mají shodně po šestnácti bodech.

20 - tolikrát museli brankáři Masaryčky lovit puk ze své svatyně. Méně gólů obdrželi pouze Engineers Prague. Dvacítkou se může pochlubit i obránce Štěpán Kučera. Na svém kontě má totiž úctyhodných dvacet bodů v tabulce pravdy +/-. 

32 - tolik bodů letos Medvědi vybojovali a jsou v čele ligy. Z třinácti zápasů nebodovali pouze jedinkrát!

55 - tolikrát dokázali naši kluci překonat soupeřova brankáře a vsítit gól. Radost ze vstřelené branky prožívali častěji opět jen Engineers. Při vzájemných zápasech však Masaryčka dala gólů vždy víc a ještě s Pražany neprohrála.

62 - Z tohoto čísla musí mrazit v zádech především trenéry. Je to počet trestných minut, které svou někdy až příliš důraznou hrou nastřádal Štěpán Kučera. Přesto zadák Masárny vévodí statistikám +/-. To vypovídá jediné. Štěpán je mimořádně talentovaný a produktivní obránce, který má velký problém se sebekázni. 

95,45 - to je úspěšnost zásahů fantoma v brněnské bráně Davida Holuba. Ze sto střel tak za svá zadá nepustí ani pět puků. 

210 - Masaryčka je mezi univerzitními týmy pojem. A je to znát i na návštěvnosti. Právě tolik fanoušků chodí průměrně na zápasy, když hrají Medvědi venku. Na univerzitní poměry v tuzemském rybníčku se jedná o solidní číslo.

∞ - kolik dívčích (a dost možná i mužských) srdcí si dokázali svými výkony Medvědi získat nejde ani vyčíslit. 

Kde je potřeba ještě zabrat:

0 - tolik sexy trenérek stojí na lavičce Masaryčky. Pokyny na své svěřence při zápase pokřikují dva zkušení kormidelníci. Ale co nějaká krásná trenérka? Hráči by se určitě nezlobili. Na druhou stranu by taková akvizice mohla zamávat s výkony mužstva. A to si nikdo z nás nepřeje.



Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři