Přesunout nahoru
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

UK Hockey Prague v roce 2020? Bitvy o umístění a souboje o Pohár Jana Palacha.

Rok 2019 byl plný novinek. Nová soutěž, nově složené mužstvo UK Hockey Prague a nové výzvy. Do roku 2020 vstupuje mužstvo z 5. pozice v tabulce Univerzitní ligy ledního hokeje a s odhodláním posunout se v tabulce na vyšší pozice. Co přinese studentům Univerzity Karlovy univerzitní hokej a rok 2020?

Leden
První měsíc v roce je v Univerzitní lize ledního hokeje ve znamení studijních povinností. Na vysokých školách probíhá zkouškové období a tomu se podřizuje program soutěže. Pro hráče týmu UK je studium na prvním místě, a proto odehrají v lednu pouze jedno utkání. Už v pondělí 13.1. se utkají na českobudějovickém ledě s Black Dogs Budweis, kteří jsou v tabulce s šestibodovým náskokem právě před UK. Cílem v tomto utkání je potvrdit vítězství z domácího ledu a snížit náskok soupeře na 3 body.

 Únor

V únoru již se rozjede soutěž na plné obrátky. Liga bude vrcholit a mužstva budou bojovat o své pozice pro play-off. Postupně se setkáme s týmy HC Univerzita Palackého v Olomouci, se kterými tým UK dvakrát podlehl 1:2. V druhém únorovém utkáním vyzve UK na domácím ledě lídra soutěže HC Masaryk University, kterého by chtěli hráči překvapit. Poté budou následovat dvě domácí bitvy proti pronásledovatelům BO Ostrava a Akademikům Plzeň. Na konci tohoto měsíce už se bude rýsovat pořadí týmů před vyřazovacími boji.

 Březen

V březnu UK Hockey Prague odehraje poslední 3 utkání základní části proti VUT Cavaliers Brno, Black Dogs Budweis a pražskému rivalovi Engineers Prague. Bitva s Engineers opět slibuje skvělou podívanou a pro fanoušky obou mužstev se připravuje překvapení, které by mělo pomoct vytvořit neopakovatelnou atmosféru a obrovský zážitek pro všechny účastníku tohoto utkání.

Po těchto utkáních již přijdou boje o Pohár Jana Palacha.

Z jaké pozice půjde UK do play-off?

Na koho narazí v prvním kole?

Kam až ve vyřazovacích bojích UK Hockey Prague dojdou?

Kdo pozvedne Pohár Jana Palacha pro vítěze ULLH?

Na všechny tyto otázky budeme znát odpovědi až po posledním utkání premiérového ročníku Univerzitní ligy ledního hokeje.

Termíny domácích utkání:
10.2. HC Masaryk University 18:00
19.2. BO Ostrava 18:00
29.2. Akademici Plzeň 11:00
14.3. Black Dogs Budweis 11.00

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři