Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Po více než měsíci doma! Black Dogs se postaví UK Hockey Prague

Od 9. prosince, kdy Black Dogs Budweis doma odehráli poslední zápas, uplynul více než měsíc. Nyní se do Hokejového centra Pouzar vrací. Na jih Čech dorazí UK Hockey Prague, tým, který se v posledních zápasech zvedl, což se promítlo i v tabulce, ve které je na páté pozici. 

UK Hockey Prague

Pražané do probíhajícího ročníku nevstoupili příliš slavně. Prohráli tři úvodní zápasy. První výhry se dočkali až zhruba měsíc po startu, kdy si vyšlápli na plzeňské Akademiky. A výhru přidali i v dalším kole, kdy se střetli právě s českobudějovickým soupeřem. Ten tehdy v hlavním městě sehrál s domácím celkem vyrovnanou partii, které napovídá i výsledek. Přestřelka 7:6 nakonec lépe dopadlo pro domácí. Ti tak body v Praze uhájili, Black Dogs mají soupeři naopak co vracet.

UK Hockey Prague najdeme v týmových statistikách povětšinou ve středu tabulky. V kolonce průměrně vstřelených branek na zápas, najdeme číslo 3. V opačné dovednosti, tedy počet průměrně inkasovaných gólů, je to pak konkrétně 3,54. Spíše k průměrným patří také využití přesilových her (15,15 %) a stejně tak tomu je i u oslabení (85,71 %).

Na předních příčkách týmového bodování se nachází Daniel Arnošt, který v pouhých 5 zápasech stihl nasbírat 4 branky a 5 asistencí, čímž se blíží téměř dvěma bodům na zápas. Shodně, tedy dohromady devět bodových příspěvků, má na kontě i Filip Rubeš, který se v průměru drží na jednom bodu na zápas. V brance nejvíce prostoru dostává Kristián Novák, jenž nastoupil do 9 utkání, z nichž zatím vychází s vůbec ne špatnou procentuálná úspěšností (92, 54 %).


Poslední vzájemné utkání:

UK Hockey Prague - Black Dogs Budweis 7:6 (2:1 , 2:4 , 3:1)

Branky a nahrávky: 12. Čmelja (Havelka), 19. Hrivnak (Bořík, Dilkov), 21. Arnošt (Rubeš, Hyršl), 36. Havelka (Velas, Gremlica), 45. Arnošt (Hyršl), 46. Hyršl (Arnošt, Rubeš), 54. Arnošt (Rubeš, Duben) – 11. Masopust (Sitter), 28. Prášek (Rolínek), 32. Šuhaj (Hrůša), 34. Rolínek, 35. Šuhaj (Tejko), 47. Masopust (Fiala, Kříž). Střely na branku: 31:49. Vyloučení: 5:3. Využití: 1:0.


Black Dogs Budweis mají Pražanům co vracet. Souboj započne v pondělí v 18:15. Budeme rádi za vaši podporu!

 

 

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři