Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Práskni kabinu: Kvůli klukům jsem dostal na párty i facku, říká manekýn Gigi

Brno - Málokdo z Mědvědů se v našem seriálu Práskni kabinu objevil v odpovědích tak často jako Honza Grygera. Většinou v souvislosti s krásnými fanynkami Masaryčky. Kdo to naopak s něžným pohlavím umí v kabině nejlépe podle něj, i mnoho dalších perliček v Gigiho podání se dočtete v článku.

Když přijde otázka na fanynky, býváš zpravidla jako lamač jejich srdcí označován ty. Kdo je v kabině naopak nejvíc zakřiklý a s holkama se bojí skoro jen bavit?

Několikrát omletá lež se stane nakonec pravdou. Holkám srdíčka nelámu, protože na to nemám čas. Soustředím se výhradně na školu a kariéru rozhodčího (směje se). Nejvíc zakřiklý je asi Patrik Matov. Ale to bude nejspíš kvůli tomu, že má doma přísnou přítelkyni. Dále Honza Pavel. Jednou si po akci povídal s holkou dvě hodiny. Potom musel jít na trénink a druhou šanci už nedostal.

A kdo ti naopak v boji o jejich přízeň může aspoň trochu konkurovat?

Největší lamač srdcí je určitě Matej Florek. Ale popravdě, když ho vidím jak se vlní na parketě, srdíčko bych si od něj nechal zlomit taky. Potom David, Kuba, Pavel, Otakar Polesný. Omlouvám se, na každé akci má jiné křestní jméno. Už ani nevím, jak se vlastně jmenuje. 

V týmu jsi už matador. Jak bys řekl, že se za tu dobu atmosféra v kabině změnila?

Atmosféru v kabině máme v devětadevadesáti procentech času skvělou. Občas ujedou nervy bývalému kapitánovi, ale to se dá pochopit (směje se). Mezi nejcitelnější ztráty patří určitě odchod Michala Maršálka a Adama Šidáka. Ale byli vhodně nahrazeni nováčkama, kteří umí udělat srandu a hlavně ji příjmout. Takže vlastně skoro vůbec. 

S kým bys chtěl skončit na pustém ostrově a proč? 

Určitě s Patrikem Říčkou. Zajímá mě jaký je, když se mu vybije mobil a neodepisuje 24/7 přítelkyni. Potom s Kubou Hežou, protože je to zkušený zemědělec a určitě by nám něco vypěstoval. Navíc s jeho tělesnou konstrukcí... vrhá největší stín. Dále také s Pavlem Tomaníkem, nebo Honzou Vaverkou, protože kdyby na to došlo, tak bych se z jejich tukových zásob sytil ještě dlouho.

Kdo z týmu to nejvíce rozjíždí na pozápasových párty?

Na pozápasových párty to hodně rozjíždí slovenský tandem Florek-Grman. Dále jim statečně asistují nováčci Hasoň a Kalus. Kvůli nim jsem na jedné párty v Caribicu dostal i facku. Rozjet to umí i Adam Strakoš, pokud teda zrovna nestojí uražený v koutě. Největší prasárny dělá asi Filip Vomočil. Hlavně když se spojí s naším fanouškem Pavlem Kopeckým. Nejvíc to ale kdysi roztočil trenér Pepa Novák. Byl tak rozjetý, že minul Caribic, kde jsme všichni byli, a skončil sám v Pitkinu.

Proslýchá se, že máš velmi krásnou sestru. Koho z kabiny by si chtěl za svého švagra a koho naopak vůbec?

Krásu máme v rodině (smějě se). Za švagra bych chtěl určitě Honzu Pavla, protože je asi nejslušnější kluk v kabině. Popřípadě Honzu Vaverku nebo Honzu Hasoně, kteří jsou bohatí a třeba by někdy vzali na dovolenou i mě. Nikdo koho bych vyloženě nechtěl není. Ale určitě bych nemohl mít za švagra nikoho z tria Strakoš, Čtvrtníček a Bustin, protože všichni jsou menší než sestra. Každopádně úplně nejvíc po ní pálil Adam Šidák.

Vzpomínáš si na nějakou příhodu z kabiny, se kterou by ses mámě určitě nepochlubil? 

S rodiči mám velmi přátelský vztah, takže ví téměř vše. A o čem neví, to ví jen Jirka Čtvrtníček a Peter Bustin (směje se). 


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři