Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Univerzitní bitva o Moravu poprvé na ČT SPORT

Po krátké odmlce se dostane v Ostravě do popředí univerzitní hokej. Bude se jednat opravdu o speciální den, kdy BO Ostrava odehraje svůj premiérový zápas v rámci přímého přenosu České televize. Přijď ukázat, jak se fandí v Ostravě a užít si zápas proti Masaryčce.

Boj o vše. Boj o krále Moravy. Univerzitní hokej v Ostravě zažije svou premiéru v televizi a u toho nesmí chybět ani jeden fanoušek. Ukažme společně celému národu, jak se fandí v Ostravě a jak fantastičtí studenti nás podporují! V prosinci BOčko Masárnu potrápilo a dotáhlo zápas do samostatných nájezdů, tentokrát nechtějí svěřenci Petra Rambouska nic jiného, než vítězství.

Před rokem jsem vyzvali v RT TORAX Areně hokejisty z UK. Podívejte se, jak to vypadalo nejen na hřišti - https://youtu.be/0Ju0lDUPT6k 

Vstupenky jsou k dispozici od 2. února v jednotlivých vlnách, tak neváhej příliš dlouho a doraz na pořádnou show. Vezmi kamarády, kolegy, spolubydlící a přijď 25. února do RT TORAX Areny na pořádný hokej a pivo.


https://boostrava.enigoo.cz/online/#/tickets/matches

Tým BO Ostrava VÍTKOVICE STEEL spojuje to nejlepší z obou ostravských vysokých škol, tedy z Ostravské univerzity a VŠB - Technické univerzity Ostrava a reprezentuje tak Ostravu v nově vzniklé Univerzitní lize ledního hokeje. 


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři