Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Velmi důležitý zápas Masaryčka zvládla na výbornou. Budějovice porazila 5:1

Prohra absolutně nepřicházela v úvahu. Domácí museli bezpodmínečně vyhrát. Do Brna totiž přijel třetí celek tabulky Black Dogs Budweis, který by se v případě zisku všech tři bodů dostal pouhé čtyři body za Medvědy. Takový scénář byl ještě před měsícem sci-fi. Ve středu? Realitou.

Domácí byli opět pod velkým tlakem. Poslední zápas v Olomouci byl sice za tři body, ale bůh ví jak přesvědčivý výkon hráči nepředvedli. Do Brna navíc přijel soupeř, který jako vůbec první v probíhající sezóně obral Medvědy o všechny tři body. 

Úvodní třetina byla pomalá, ospalá a mnoho šanci přítomní diváci neviděli. Atraktivní hokej začal až od druhé dvacetiminutovky. Domácí se dostali po pěti minutách hry do vedení zásluhou kapitána Floreka. Devět minut na to srovnal v přesilovce hostující Kříž. To byl první a zároveň poslední kotouč za Holubovými zády. Domácí přidali další čtyři góly a upevnili si druhé místo v tabulce.


Branky a nahrávky: 25. Florek (Biolek, Kučera), 39. Grman (Grygera), 41. Račičký (Hasoň, Florek), 55. Gonos, 60. Kučera (Biolek, Říčka) – 34. Kříž (Vochozka)


HC Masaryk University: Holub (Tichon) – Lašák, Krejčí, Kučera, Grman, Gonos, Grygera, Polesný – Matov, Říčka, Hasoň, Biolek, Kadlic, Pavel, Vomočil, Tomaník, Bustin, Strakoš, Florek, Račický


Black Dogs Budweis: Spáčil (Svoboda) – Grauer, Sitter, Hrůša, Vávra, Kříž – Rolínek, Tintěra, Vochozka, Masopust, Šafář, Křenek, Dvořák, Bahula, Fiala, Prášek, Sumersuer


TŘETINY

0:0 , 2:1 , 3:0

VYLOUČENÍ

10:10

VYUŽITÍ

1:1

OSLABENÍ

0:0

DIVÁKŮ

194



Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři