Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Backbone Bitva o Prahu je vyvrcholením naší spolupráce, říká CEO společnosti Jan Piťha

Přinášíme rozhovor s Janem Piťhou, CEO společnosti Backbone, která zaštiťuje letošní velkolepou Bitvu o Prahu. Pražské derby konané 11. března v Edenu je pro Honzu vyvrcholením spolupráce s týmem Engineers Prague. Jak se na samotné utkání těší, co v rámci něj nabídne firma Backbone studentům, a jak Honza vnímá posun univerzitního hokeje?

Vaše spolupráce s Engineers trvá z pozice hlavního partnera již druhou sezónu. Jak hodnotíte spojení Backbone a Engineers Prague?

Spolupráce s Engineers pro nás není práce, ale zábava. Padli jsme si do oka a inspirujeme se navzájem. Máme stejný pohled na většinu našich společných aktivit, a to nám dává možnost dát mnohem více energie do společného cíle. Z pracovních vztahů jsme se téměř hned posunuli i do osobní roviny a děláme vzájemně mnoho činností nad rámec domluvené spolupráce, protože nás to prostě baví.

Pražské týmy čeká 11. března Bitva o Prahu, tedy konkrétně BACKBONE Bitva o Prahu. Jak se těšíte na projekt, jehož jste generálním partnerem?

Těšíme se skutečně hodně, je to vyvrcholení naší spolupráce s kluky v Engineers a máme z toho obrovskou radost.

Utkání se poprvé přesouvá do Edenu kvůli kapacitě stadionu, a navíc bude poprvé vysíláno živě v České televizi. Jaká jsou vaše očekávání a na co se můžou fanoušci těšit?

Naše očekávání spojené s tímto úžasným přesunem na stadion Eden je zvýšení návštěvnosti a tím větší podvědomí o naší firmě Backbone a hlavně o našem Talent SPOTu, který studentům poskytujeme, a který jim dává skvělou zpětnou vazbu na jejich pracovní potenciál v jakékoli firmě. Živé vysílání jen dokazuje atraktivnost Univerzitní ligy a je skvělou možností pro ty, kteří nemohou dorazit přímo na stadion.

S Engineers spolupracujete už nějaký pátek. V čem vidíte největší posun týmu a vůbec celého univerzitního hokeje?

Největší posun vnímám v jejich organizaci a manažerských schopnostech. Kluci z vedení dokážou vybrat, zorganizovat a stmelit tým natolik, že všichni hrají především srdcem a jdou pro dosažení svého cíle na hranu svých sil. Jsou hrdí na členství v týmu, a to je to jejich největší bohatství. Když se něco podobného podaří i ve firmě, tak nemůže být neúspěšná. Je úžasné to u kluků v Engineers sledovat.

Co může konkrétně Backbone studentům nabídnout?

Backbone nabízí studentům práci v telekomunikacích na nejmodernějších technologiích po Evropě pro největší mobilní operátory. Kromě toho ale nabízíme studentům zdarma online možnost otestovat svůj pracovní potenciál a získat zpětnou vazbu, které pozice ve firmě by pro ně byly ideální a kterým se naopak vyhnout bez ohledu na konkrétního zaměstnavatele. Je to úžasný a ojedinělý nástroj, jak v sobě poznat ten správný potenciál a jak ho využít.

Jaký je nejbližší cíl firmy Backbone?

Firma Backbone, která je součástí velké skupiny Suntel Group, již 20 let trvale expanduje kromě České republiky i do Německa, Rakouska, Švýcarska, Slovenska, Holandska a Skandinávie. Naším nejbližším cílem je rozšíření zakázek na projektech 5G modernizace mobilních sítí a zapojení do aplikace 5G technologií v oblasti smart řešení především v průmyslu.

Co byste vzkázal fanouškům, kteří ještě nemají lístky na Backbone Bitvu o Prahu?

Koukejte se zvednout a utíkejte pro lístek, nebo si je kupte online, protože tohle si prostě nemůžete nechat ujít, bude to naprostá pecka! 

Vstupenky na Backbone Bitvu o Prahu

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři