Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Masaryčka hledá nové talenty: přihlaš se na letošní tryout a zabojuj o místo v týmu

Spojení hokeje a vysoké školy, to je Univerzitní liga ledního hokeje. Pokud Tě láká být součástí týmu HC Masaryk University, není nic lehčího, než se přihlásit na letošní tryout!

Prohánět se na ledě s hokejkou v ruce, nebo sedět v knihovně nad knihami při snaze získat titul? Takové rozhodování je minulostí. S Univerzitní ligou ledního hokeje (ULLH) a týmem HC Masaryk University zvládnete oboje. Stačí studovat na některé z brněnských vysokých škol a prosadit se do týmu. Prvním krokem je přihlásit se na letošní tryout. Pokud máte zájem, není nic jednoduššího než napsat na mail info@hcmasarykuniversity.cz. Tam se dozvíte všechny potřebné informace - kdy se půjde na led, co trenéři od hráčů požadují a samozřejmě se můžete zeptat na cokoliv, co vás ohledně týmu či ligy zajímá. 

Cílem ULLH je vytvořit vrcholovou univerzitní ligu ledního hokeje, která bude navazovat na juniorský hokej a nabídne možnost skloubení s plnohodnotným vysokoškolským studiem. Propojení vzdělání vystihuje motto soutěže "Jedna cesta, dva cíle".

Jestli Tě myšlenka duální kariéry zaujala, je na čase zabojovat o místo v týmu. Odměnou bude i plné hlediště. HC Masaryk University je totiž třetí nejsledovanější sportovní klub v Brně. 


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři