Přesunout nahoru
čt 4. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

První zápas HC MUNI odehraje už zítra! Lístky si nově koupíte i online

Už zítra budou brněnští medvědi poprvé bojovat na domácím ledě. Vyzvou letošní nováčky univerzitní ligy HC North Wings Ústí nad Labem. V nových dresech a hladem po výhře poprvé zabojujeme o body do ligové tabulky. Nově si lístky koupíte i online. Už se na Vás těšíme a to i se stovkou piv zdarma!

Na zítřejší zápas s ústeckými North Wings se parta z Masaryčky pečlivě chystá. Pod vedením nového týmu trenérů a s novými dresy brněnští medvědi poprvé v sezóně zabojují o body do tabulky na domácím hřišti. Hráči v souladu s přísnými hygienickými podmínkami intenzivně trénují a věří, že odejdou z ledu se třemi body.

Přípravám na zápas se věnuje i off-ice tým, který chystá stadion v brněnských Lužánkách s ohledem na epidemiologická opatření. Podle manažera HC MUNI Andreje Vandlíka bude potřeba dodržovat určitá omezení. „Snažíme se být zodpovědní. Na zápasech proto budou diváci muset respektovat dvoumetrové rozestupy, a také od nich budeme vyžadovat, aby měli zakrytá ústa i nos,“ řekl Vandlík. I přes dodržení nařízení diváků nebude mnoho. „Usilovně jsme pracovali na systému předprodeje, který se nakonec stal skutečností. Na sezení budeme mít jen 103 míst a stát může dalších deset fanoušků. Proto doporučujeme si s koupí lístků pospíšit," upozorňuje Vandlík. Koupit si je můžete zde

Hokejisté z Masarykovy univerzity už jednoho ligového nováčka v soutěži v lize uvítali. Přesně před týdnem nadělili hráčům Riders Univerzita Pardubice v generálce před ligou šest branek a vyhráli tak na soupeřově hřišti 6:3. Tým HC MUNI vyjede na led proti HC North Wings Ústí nad Labem zítra v osm hodin večer v hokejové hale Lužánky a součástí bude také křest nových univerzitních dresů. Na zápas zvou diváky také hráči: „Bude tu pro vás 100 piv zdarma, dobrej hokej, tak určitě přijďte," vzkazuje útočník Jan Pavel.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři