Přesunout nahoru
so 16. 3. 2024, 17:30
NWU
ENG
po 18. 3. 2024, 18:00
ENG
NWU
po 18. 3. 2024, 18:30
UKP
MUNI
čt 21. 3. 2024, 18:00
ENG
AKA
po 25. 3. 2024, 19:30
BDB
UKP
út 26. 3. 2024, 19:00
AKA
ENG
čt 28. 3. 2024, 18:30
UKP
BDB
čt 28. 3. 2024, 19:15
ENG
AKA
po 1. 4. 2024, 18:30
BDB
UKP

ŽIVÝ PŘENOS: Dojedeme? A bude se hrát?

Sledujte unikátní textový přenos z cesty tří univerzitních týmů na první kolo!

Textový onlajn přenos začíná zítra v 9:00! Buďte s námi celý den a sledujte dechberoucí cestu univerzitních týmů na první kolo!


20:30

Děkujeme všem za přízeň a těšíme se zase na viděnou u dalších zajímavých online přenosů z cest! Sledujte a podporujte Univerzitní hokej, protože jestli něco má smysl, je to univerzitní sport.


20:00

Začínají i další dvě utkání! Zvládli jsme to! Živé přenosy sledujte na www.tipsport.cz/tv 

19:45

Engineers právě řeší urgentní problém. Zaměstnanci objednané bezpečnostní agentury musí do karantény a bezpečnost zápasu je ohrožena. Pomoc naštěstí přislíbila městská část Praha-Řeporyje, která na místo vyslala divizi bojových multikár a vytvořila před stadionem vozovou hradbu. Starosta Novotný celou akci řídí ze štábu na radnici.

19:30

Zázrak! V Plzni se hraje! Utkání můžete sledovat živě na tipsport.cz 

19:00


V zápise o utkání HC MUNI proti HC North Wings Ústí nad Labem se objevilo v týmu domácích několikrát jméno Karla Havlíčka, který měl stejné rodné číslo, ale různá čísla na dresu a různé pozice v několika lajnách domácích. Rozhodčí utkání se odešli radit do kabiny, jak nastalou situaci vyřeší.

18:00

První přestávku utkání v Praze mezi Engineers a Riders měl podle zpráv z několika ověřených zdrojů okořenit Leoš Mareš se svou show Staré pecky, kterou byl nedávno nucen zrušit v nedalekém Konopišti. Radní pro kulturu Hanka Třeštíková se však vyjádřila, že umělci podobných kvalit nemají na akademické půdě co dělat, a tak se diváci mohou těšit na klasickou reprodukovanou hudbu.

17:30

Autobus Pardubic se právě zasekl na Jižní spojce, která se proměnila v parkoviště. Hráči tak budou muset na stadion pokračovat metrem. “O tomhle jsem snil celý život a konečně je to tady. Jsem zvědavý, jak hluboko metro opravdu je,” nechal se slyšet kapitán Riders. Hráči si v autobuse odhlasovali také občerstvovací zastávku na proslulém Smetanovo nábřeží.

17:00

V Plzni už je vše připraveno na večerní utkání. Pokud by ostravský tým nepřijel, David Limberský se nabídl, že na uvolněném ledě zorganizuje školu smyku.

16:30

Hráčům v autobuse Pardubic právě došla zásoba perníku. Panika je ovšem zbytečná, v Praze je ho podle posledních zpráv víc než dost.

16:00

Z Pardubic právě vyjel ke své premiéře v Univerzitní lize ledního hokeje tým Riders zastupující Univerzitu Pardubice. K překvapení všech vyjíždí z náměstí také druhý autobus, plný diváků místního Dynama, kteří se nesmířili s novým logem extraligového klubu a vyjíždí fandit koňskému logu k utkání do Prahy.


15:20

Prymula, nebo někdo, kdo zněl podobně jako Roman Prymula právě potvrdil ústeckým, že se večerní utkání určitě odehraje. Ti mezitím zastavili v McDonald's u Siřejovic a chuť hrabat se několik hodin v hlíně přebila chuť po McFlurry s KitKatem.

15:00

Ústečtí právě u exitu na Lovosice minuli návěs s černým kontejnerem a žlutým trojúhelníkem. Okamžitě pak napsali vedení ligy, že pokud jim do 20 minut nezavolá osobně ministr zdravotnictví a nepotvrdí, že se večerní utkání v Brně určitě odehraje, otáčí se a vyráží za kontejnerem. Na reakci ministra čekáme.

14:00

Od ústeckého stadionu se právě ke své premiéře v Univerzitní lize ledního hokeje vypravili ústečtí North Wings. Tamní prorektor Martin Novák, který je zároveň generálním manažerem týmu, před stadionem přítomným novinářům potvrdil, že všichni jeho svěřenci včetně řidičů autobusu jsou před prvním utkáním negativní, načež se z autobusu ozvalo, ať už jdou ti novináři doprdele a autobus přejel techniku několika z nich.

13:10

Planý poplach. Ukázalo se, že kolona obrněných transportérů ve skutečnosti jen převáží do Brna další zásoby roušek s aktivním stříbrem do obchůdku Nely Slovákové, která se tak zásobuje před druhou vlnou koronaviru.

13:00

Ostravský tým právě na D1 u Velkého Meziříčí minul kolonu několika obrněných vozidel směřující na Brno. V obavě, že jde o další vpád cizích vojsk na naše území, nahlásili ostravští situaci přislušnému policejnímu orgánu.

12:20

Pro dopravu na utkání zvolil tým Ostravy soukromou autobusovou společnost, kterou upřednostnil před vlakovou dopravou. Jedná se přecijen o hokejový tým, ne o vyznavače adrenalinových sportů.  Jak praví staré slovanské přísloví - Radši než do Plzně vlakem, otrávím se novičokem.

11:00

Autobusem koluje informace, že do krajských a senátních voleb zbývá 1 kolo Univerzitní ligy ledního hokeje. Což je asi stejné množství kol, jako zbývá do konce celé naší ligy.

10:00

Tým BO Ostrava právě vyjíždí od stadionu. Hráči se vsází, jak daleko dojedou, než se hokej zakáže. Vítězný tipér obdrží státní vyznamenání od prezidenta Miloše Zemana, které se uvolnilo po ministru Prymulovi.

9:00

Ve všech týmech je prozatím klid před bouří. Večer proběhl krizový briefing všech týmů. Bohužel žádné informace, které platily ještě včera večer, dnes ráno už neplatí.

8:59

Vítáme vás u online přenosu reality show s pracovním názvem “Nikdo nemá nejmenší tušení, co se to tu děje, ale my si jedeme zahrát hokejíček.” Začneme za malou chvilku. Aktualizace budou přibývat každou hodinu. Dokud nám to někdo nezakáže.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři