Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Co dělat místo hokeje? Vyzpovídali jsme hráče Engineers, čím zaplní volný čas bez ledu

Máme tu další kolo vládních opatření a vynucená pauza od hokeje se dotkla i toho univerzitního. Hráči týmu Engineers Prague nám prozradili, jak se bez bruslí obejdou a jak stráví vynucenou pauzu. Prioritou je samozřejmě studium, ale co potom?

„Povinností do školy je sakra hodně (nahrazena sprostá nadávka),” sdělil obránce Marek Klement, čímž potvrdil náš předpoklad, že škola bude jistě na prvním místě! Na druhou stranu se prý nabízí HBO a Netflix varianta a osobně doporučuje seriály jako The Great, Vikingy nebo na odlehčení Modern Family. „Zhubnul jsem dvě kila za měsíc, takže ani za těch 14 dní bych nechtěl ztratit fyzičku. Pozápasová hospůdka mi ale bude taky chybět,” práskl Klement.


A máme tu dalšího poctivce! Nováček Pavel Vaňous údajně „zkusí studovat”. Prý se ale nevyhne ani FIFĚ a NBA na Playstationu, na střídačku s Netflixem a seriálem Peaky Blinders, při jehož hltání bude dávat dohromady zlomenou ruku, aby mohl po pauze vběhnout na led v plné síle! Obránce David Vobořil také myslí na restart sezóny a má v plánu se nadále udržovat v kondici běháním a kruhovými tréninky. Běhu se bude věnovat i nováček Michael Hofrichter: „Jednou za čas se půjdu proběhnout do KFC,” sdělil bez výčitek. Místo fitka začal doma posilovat i Honza Raiterman, kterému kromě cvičení dává časově zabrat animovaná klasika South Park. Určitě doporučujeme jejich aktuálně nejnovější díl "Pandemic Special".


Ostřílený týmový vtipálek Tomáš Kadlec bude svou energii soustředit na online studium. „Také ale budu muset doplnit kinematografické znalosti Faboše (Tomáš Fabiánek), protože je to zatím žalostné. Pravděpodobně začneme Tarantino maratonem,” rýpl si. „Z podcastů určitě doporučuju Bomby k tyči, super povídání o hokeji!” Na filmovou nevzdělanost reagoval Fabiánek: „Kromě sportovních aktivit se budu asi muset dívat na filmy. Všichni mi vždy nadávají, že jsem snad nikdy žádný neviděl.” Tak si to tedy spolu kluci užijte! A kdo radši poslouchá, než kouká, tak nováček Matouš Horský doporučuje podcasty U kulatého stolu, Prostor X a DVTV.

Zbyde více času na školu, ale to, že se nebudeme moct potkávat s klukama v kabině mi bude chybět nejvíc. Doufám, že to nebude trvat dlouho,” řekl obránce Lukáš Spurný.


To, že si kluci budou navzájem chybět je jasné, podobné pocity má ale i týmová fyzioterapeutka Terka Hanušová. „Na kluky budu muset bohužel jen myslet, když na ně nemůžu sahat,” prozradila s úsměvem.


Doufáme, že se zas brzy všichni společně sejdeme na Hvězdě a že sezóna bude co nejdříve pokračovat ve stejně parádní atmosféře, jako tomu bylo při prvním zápase! Nezapomeňte sledovat engineerský Instagram, Facebook i sociální sítě hráčů. V brzké době se také můžete těšit na představení našich nováčků!

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři