Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Práce na zahradě, učitelství, bakalářky, co vše dělají hráči North Wings ve vynucené pauze?

Už je tomu 17 dní co se studenti-hokejisté ústeckých North Wings postavili k utkání ULLH. Domácí premiéra s českobudějovickými Black Dogs skončila těsnou porážkou 1:3. Poté se jim do cesty postavila vládní opatření, spojené s korona virovou pandemií. Tento soupeř je zatím k neporažení. A tak jsme zjišťovali, co naši studenti-hokejisté dělají ve volném čase a jak tráví čas, který je bohužel bez hokejové radosti.

V korona virové pauze je čas dohnat resty a když začala škola, tak plnit předběžně semestrální práce a úkoly, Ze školy toho máme mnoho několik semestrálních prací, úkolů, takže ten čas chci využít na jejich splnění, abych to měl z krku a nemusel být ve stresu, až nám začne hokej, říká svědomitě, jako správný kapitán Patrik Balcar. Když mám víc času a příležitost, tak si jdu zahrát golf. K obědu si pustím Simpsonovi, díl trvá 20 minut a to je akorát se najíst. Na hokeji mi nejvíce chybí náš tým, naše kabina a lidi kolem našeho týmu, dodává děčínský obránce ve službách NW.

A co dělá v pauze nejproduktivnější hráč Křídel Severu Martin Kuchař? Nejvíce se teď asi věnuji trénování mládeže v Litoměřicích, po malých skupinkách kvůli korona virovým opatřením. Při volném večeru si rád zahraji GTA 5, nebo si zacvičím v mini posilovně, případně si chodím zaběhat k řece. A co mu chybí nejvíce na hokeji? Nejvíce mi chybí atmosféra ze šatny, pokecat s klukama o všem možném a pak se odreagovat na ledě.

My pomáháme na zahradě kopat, rýt, sekat dřevo a cokoliv co se zrovna naskytne. Chodíme běhat, posilujeme s vlastní vahou, abychom se udrželi trochu v kondici, říkají sourozenci Tomáš a Pavel Jarý. Jsme teď doma, tak jsou úkoly“, říká s úsměvem Tomáš. Jinak na hokeji máme super kolektiv, takže mi dost chybí parta a lidi kolem hokeje, dodává bratr Pavel.

Učitelem na základní škole je historicky vůbec první střelec North Wings Lukáš Polák. Jelikož jsem učitel na základní škole, tak pro děti připravuju distanční výuku v podobě prezentací a online výuky face to face. Jelikož jsou zavřená všechna sportovní centra, tak nedělám nic, jen jsem ubral na porcích jídla a doufám, že nepřiberu“, říká s určitou nadsázkou tento rodák z Děčína. Když mám volný čas, rád si zahraji na PS Days Gone. Na hokeji mi nejvíce chybí, stejně jako mým spoluhráčům parta, ale samozřejmě i zápasy a tréninky.

Těším se, až se všichni opět sejdeme na značkách.

Přeji všem pevný nervy a hodně zdraví, jelikož to je nejdůležitější. Dodává na závěr vůdce North Wings Patrik Balcar. 

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři