Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Vánoční Práskni kabinu: jak vypadají svátky u našich Medvědů?

Kdo sní nejvíce cukroví a koho byste nechtěli slyšet zpívat koledy? I na tyto otázky se dozvíte odpověď ve speciálu Práskni kabinu. A protože je to speciál, vzali jsme si na paškál hned dva členy týmu.

Vánoce jsou pro většinu z nás časem stráveným se svými nejbližšími. Proto jsme i dva naše medvědí borce o svátcích poprosili, aby něco prozradili na své spoluhráče. Speciál seriálu Práskni kabinu s Adamem Grmanem a Štěpánem Kučerou je tady!

Kdo podle tebe dává nejhorší vánoční dárky a proč?

AG: Patrik Říčka. To je totální flegmoš, kterému je všechno jedno, nic ho nerozhodí a na všechno má čas. Výběr vánočních dárků je určitě činnost, která pro něj není moc zajímavá a neláme si s tím hlavu. 

ŠK: To je těžká otázka. S klukama jsme se nebavili, kdo co komu bude doma dávat pod stromeček, takže těžko soudit. Z minulých Vánoc si už moc nepamatuju. Vím, že kluci mezi sebou vždy řeší, co dát pod stromeček přítelkyni a navzájem si radí. Vojta Kadlic to dost řeší a s každým se o tom baví a ujišťuje se, že koupil správně. Kluci, co mají holky, to mají na Vánoce o něco složitější, a o to víc ti, kteří těch holek mají v jeden moment raději víc. Káďovi (Vojta Kadlic) to fakt nezávidím. 

Kdo sní podle tebe přes svátky nejvíc cukroví?

AG: Myslím, že favoriti jsou jasní. Bude to Honza Vaverka nebo Pavel Tomaník. Takový Filip Vomočil se ale taky určitě nebude omezovat a může zmíněnou dvojici ohrozit.

ŠK: Myslím, že Honza Vaverka. Nedávno nám říkal, že se stýká s jednou slečnou, která umí perfektní vánoční cukroví. Určitě mu na Vánoce udělala všechno, co má rád. A už z principu to musel sníst, ať už to chutnalo jakkoliv. Jako další si myslím, že asi Honza Kalus. Má hodně rád sladký a vždycky mi ho ujídá, když jedeme v autobuse. Takže asi ještě ten. 

Kdo si podle tebe nechá nákup až na 24. prosince a bude pak rád i za pomeranč ze supermarketu? 

AG: Tomáš Račický a David Holub mají často problém přijít včas na trénink a často si dávají na čas. Pokud takto přistupují i k nákupu dárků, tak je to jasná volba.

ŠK: Já myslím, že Tomanda (Pavel Tomaník). Ten je línej ty dárky objednat i přes internet, natož aby pro ně chodil například někam do obchoďáku. Vždycky, když dojdu ke klukům na byt, tak jedinej Tomanda leží v posteli, kouká na Netflix a něco jí. Na druhou stranu pomeranč ze supermarketu je i na Tomandu moc a myslím si, že by to jen tak nenechal. Třeba by k tomu dokoupil i vonnou svíčku. 

Koho ze šatny bys určitě nechtěl poslouchat při zpívání koled?

AG: V šatně zpíváme celkem často, a proto jsem si už na to naše vytí i zvykl. Pokud však mám někoho vybrat, tak to bude Martin Biolek. Za mě má čtyřikrát ne.

ŠK: Asi Gigiho. Toho bych poslouchat fakt nechtěl. Stačí když se mu třeba nedaří v zápase a moc mu to nejde, tak vždycky ječí jak malá holka. Se zpěvem to nebude jiný, možná i horší. Gigi je fajn borec, trošku metrosexuál. Rád pečuje o svůj vzhled a pár holek na to už utáhl, ale jak se říká, když bůh někde přidal, tak musel někde i ubrat.

Čí cukroví by sis dal a čí bys odmítl? 

AG: Musím znovu zmínit Honzu Vaverku. Je známý tím, že si potrpí na dobré jídlo, takže i kdyby ho sám nenapekl, určitě by nějaké mňamky uměl sehnat. Taky můžu potvrdit, že takový Matej Florek a Honza Pavel se umí celkem dobře otáčet v kuchyni, takže jim bych také neřekl ne. Na druhou stranu myslím, že bych musel odmítnout Adama Strakoše. Sice jsem ještě nejedl nic, co by sám uvařil, ale vypadá na typ, který připálí i vodu na čaj.

ŠK: Kdyby dělali cukroví přímo kluci, tak asi od nikoho. Nemyslím si, že by dokázali upéct vánoční cukroví, které by se dalo jíst. Místo cukroví by to spíš připomínalo hokejové puky. Ani nevím, jací jsou kuchaři, natož cukráři. Nikdy mě nikdo z nich ani nepozval na oběd nebo večeři, kterou by sami uvařili. Abych ale nemluvil jen negativně, tak by to nejspíš mohl zvládnout Adam Strakoš. Vždycky mi říká na tréninku, co si uvařil nebo co si třeba vařit bude. V kuchyni se asi otáčet umí, tak asi od něj.  

Kdybyste si letos dávali dárky jako „secret Santa“, koho by sis nejradši vylosoval a co bys mu dal? 

AG: Jednoznačně Honzu Grygeru. Měl jsem pro něj připravený alko-tester a růžový hřeben. 

ŠK: Nevadil by mi takový Tomáš Račický. Pro něj bych měl dárek hned. Koupil bych mu roční šalinkartu. On sice do města hromadnou moc nejezdí, všechno objede autem, ale když se jednou do roka Rača rozhodne, že si vyjede do města za písničkou nebo na týmovou akcí, auto nechává doma a jede raději autobusem nebo šalinou na černo. Pak za něj musí zbytečně spoluhráči lepit pokutu od revizora, protože on vždy “zapomene” všechny peníze ve městě. Po stmelovačce si pak v kabině stěžuje, že člověk celej rok dře a vydělává prachy a ani si pak nemůže jednou za čas vyjít do města za zábavou.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři