Přesunout nahoru
po 28. 10. 2024, 18:30
UKP
VUT
po 28. 10. 2024, 19:00
UHK
VŠE
po 28. 10. 2024, 19:30
BDB
BOO
čt 31. 10. 2024, 20:30
MUNI
NWU
po 4. 11. 2024, 19:00
RUP
ENG
út 5. 11. 2024, 19:00
NWU
BOO
st 6. 11. 2024, 18:00
BDB
UHK
st 6. 11. 2024, 20:00
VUT
AKA
čt 7. 11. 2024, 17:30
CZU
ENG
čt 7. 11. 2024, 20:30
UKP
VŠE
so 9. 11. 2024, 13:00
MUNI
RUP
po 11. 11. 2024, 19:00
UHK
VUT
po 11. 11. 2024, 20:30
BOO
VŠE
st 13. 11. 2024, 18:30
UKP
BOO
st 13. 11. 2024, 19:00
AKA
NWU
čt 14. 11. 2024, 20:30
MUNI
ENG
so 16. 11. 2024, 18:30
CZU
RUP
po 18. 11. 2024, 18:45
NWU
UKP
po 18. 11. 2024, 19:00
RUP
BDB
út 19. 11. 2024, 20:30
VŠE
UHK
st 20. 11. 2024, 20:00
VUT
BOO
st 20. 11. 2024, 20:15
ENG
MUNI
so 23. 11. 2024, 18:30
CZU
AKA
po 25. 11. 2024, 18:30
UKP
ENG
po 25. 11. 2024, 19:00
UHK
AKA
po 25. 11. 2024, 19:00
RUP
MUNI
po 25. 11. 2024, 19:15
BOO
NWU
po 25. 11. 2024, 19:30
BDB
VUT
st 27. 11. 2024, 19:30
MUNI
UHK
st 27. 11. 2024, 20:00
VUT
RUP
čt 28. 11. 2024, 18:00
NWU
BDB
so 30. 11. 2024, 18:30
CZU
VŠE
po 2. 12. 2024, 19:00
UHK
BDB
po 2. 12. 2024, 19:00
ENG
AKA
po 2. 12. 2024, 20:30
BOO
UKP
st 4. 12. 2024, 18:00
NWU
VUT
st 4. 12. 2024, 19:30
MUNI
VŠE
so 7. 12. 2024, 18:30
CZU
BOO
po 9. 12. 2024, 19:30
BDB
RUP
út 10. 12. 2024, 19:00
AKA
VUT
út 10. 12. 2024, 20:30
VŠE
ENG
st 11. 12. 2024, 18:00
NWU
UHK
st 11. 12. 2024, 19:00
BDB
ENG
st 11. 12. 2024, 19:30
MUNI
BOO
st 11. 12. 2024, 20:15
UKP
CZU
pá 13. 12. 2024, 20:30
VŠE
BDB
po 16. 12. 2024, 19:00
UHK
UKP
po 16. 12. 2024, 19:00
RUP
CZU
st 18. 12. 2024, 19:45
ENG
CZU

Instagram znamená volnost. Jsem jediný Čech, který dlouhodobě spolupracuje se Swiss Tourism, říká brankář Martin Molnár

Mimo hokej a studium oboru Rekreologie se brankář HC UP Martin Molnár věnuje několika dalším aktivitám. Rád vaří i cestuje, podniká s rostlinnými proteiny Fit-day a všechno pečlivě zaznamenává hledáčkem fotoaparátu. Na svém instagramovém účtu si totiž vybudoval základnu s více jak 20 tisíci followers, kde pravidelně zveřejňuje recepty na nejrozličnější pokrmy a fotky ze všech koutů světa.

Svůj první příspěvek jsi přidal na Instagram v únoru 2013. Kdy jsi tuto sociální síť začal brát více vážně?

Instagram jsem začal brát vážně asi před dvěma lety. Přišla jedna z mých prvních velkých spoluprací pro Albert, kde jsem byl hlavní tváří reklam na novou řadu Nature‘s Promise. Tím to asi vše začalo.

Ze které spolupráce jsi měl zatím největší radost?

Nejlepší spolupráce, kterou jsem kdy měl a pořád mám, je se Swiss Tourism. Jsem jediný Čech, který kdy s nimi dlouhodobě spolupracoval. Naskytla se mi příležitost, kdy mohu sám organizovat tripy pro sebe a cestovat po celém Švýcarsku na pravidelné bázi, zkoušet nové věci, poznávat krásná místa a fotit neuvěřitelné fotografie.

Pamatuješ si tu vůbec první?

Tak tu si asi už ani nepamatuji, je to víc jak tři roky.

Co tě na Instagramu nejvíce baví?

Baví mě celkově ta možnost volnosti. Mám neomezené možnosti, které si jako fotograf a kameraman nemůžu vynachválit. Jsem pořád v začátcích a těším se, kam mě tato cesta skrze sociální sítě zavede.

Rád cestuješ. Na kterém místě se ti zatím líbilo nejvíce?

Jedno asi nevyberu. Ale mezi místa, která mě nejvíc okouzlila, se řadí už zmiňované Švýcarsko, pak Jamaica a Karibské ostrovy, Amerika – New York a Chicago, Španělsko a Švédsko s Norskem. Švýcarsko je právě ta krajina, kde je každé místo opravdu dech beroucí, proto se tam tak rád a často vracím. Všechny země mají své krásy a těším se, až tato koronavirová doba skončí, protože máme v plánu Japonsko a Nový Zéland.

Máš nějaký nevšední zážitek, který se ti na cestách stal?

Zážitků na cestách máme vždy plno. Ve Švédsku se nám postavil proti autu sob a nějak se mu nechtělo z cesty, tak jsem půl hodiny čekali, než odešel. No a jeden z nejhezčích byl teď v létě, kdy jsme se v nadmořské výšce 2 500 metrů rozběhli s padákem a hodinu létali ve 4 000 metrech na paraglidu přes úžasné Švýcarské Alpy.

Věnuješ se také vaření. Jaký nejnáročnější pokrm jsi dosud připravil?

Když už se pouštím do receptů, tak se snažím vždy buď vymýšlet komplikované, nebo hledám takové, které jsou doslova výzvou. Nejvíce mě potěšilo, když jsem se naučil těsto na pravou pizzu Napoletana, na kterou se těsto připravuje 4 až 6 dnů.

Naposledy jsi za HC UP chytal v únoru 2020. Těšíš na restart ligy?

Hokej mi chybí každý den. Je to náročné nebýt tak dlouho na ledě. Už se nemůžu dočkat až budeme zase na ledě, všichni kluci pohromadě a budeme bojovat o to nejlepší umístění v tabulce. No, a taky hlavně na tu zábavu a srandu v kabině.

V olomouckém univerzitním týmu jsi už čtvrtým rokem. Je nějaký moment, na který rád vzpomínáš, nebo který ti utkvěl v paměti?

Momentů jsme měli plno, ale asi nejunikátnější pro mě byl ten, kdy jsem s BO Ostrava prohrávali 5:1 a poté zápas otočili k výhernímu konci 9:6. To byla teprve euforie. Tolik radosti jsem dlouho nezažil.

Foto: Hana Řezníčková

Generální partner
Hlavní partneři
Oboroví partneři
Partneři
Mediální partneři