Přesunout nahoru
so 16. 3. 2024, 17:30
NWU
ENG
po 18. 3. 2024, 18:00
ENG
NWU
po 18. 3. 2024, 18:30
UKP
MUNI
čt 21. 3. 2024, 18:00
ENG
AKA
po 25. 3. 2024, 19:30
BDB
UKP
út 26. 3. 2024, 19:00
AKA
ENG
čt 28. 3. 2024, 18:30
UKP
BDB
čt 28. 3. 2024, 19:15
ENG
AKA
po 1. 4. 2024, 18:30
BDB
UKP

Tipovačka Engineers: Který tým ovládne Tipsport Extraligu?

Jak určitě sami víte, start všech sportovních amatérských soutěží je stále v nedohlednu. Proto jsme se rozhodli v dalším článku zaměřit na ty profesionální a to konkrétně na tipovačku vítěze Tipsport Extraligy ledního hokeje. Kdo jiný má větší odbornost, než parta borců na vejšce a nálepkou Tipsport na helmách? Vzhledem k tomu, že do vydání článku se stihly série prvního kola dohrát, označili jsme špatné tipy slovem "Out". A co vy? Kdo myslíte, že zvládne náročnou cestu a zvedne nad hlavu Masarykův pohár? Své tipy nám můžete poslat do komentářů u příspěvku na našich sociálních sítích.

Vojta Matějka: LITVÍNOV (Out)
Tipuji Litvínov, protože bych přál Šimonovi Zajíčkovi, aby hned ve své 1. pořádné sezóně vyhrál titul. A doufám, že by to bylo proti Liberci, aby jim tam dokázal, jakou udělali chybu.

Aleš Příhoda: SPARTA
Upřímně nevím, protože už x let pro mě existuje jen jedna liga a jinou nesleduji. Ale řeknu Sparta, protože můj tchán a švagr patří mezi fanoušky Komety, tak bych chtěl mít něco, co jim můžu předhazovat. Jinak bych to přál Plzni, protože jsem tam byl, když se vyhrál titul naposledy a živě si pamatuji, jaká byla atmosféra v celém městě. To v Praze nikdy nezažijete.

Tomáš Kadlec: PLZEŇ (Out)
Vyhraje Plzeň, ve finále porazí Spartu. Bude to vyhrocená série, která se protáhne až do 7. zápasu. Zkušenosti starších hráčů (Gulaš, Mertl) a energie těch mladších (Kodýtek, Kantner) nakonec pomůžou Plzni k vítězství. Bonus: Albert Michnáč rozhodne 7. zápas gólem v prodloužení.

Marek Herna: SPARTA 
Vyhraje Sparta, ve finále porazí Třinec, nebo Boleslav. Bude to těsný, ale Sparta má letos neskutečně nabitej tým a potvrdí vítězství v základní části. Navíc má v bráně největšího krále Sašu Saláka, kterej to zavře.

David Blažek: PARDUBICE
Vyhrají Pardubice, protože mají nejlepší (hráčský) materiál a ve finále porazí Spartu, kterou nemám rád.

Dan Kolář: SPARTA
Vyhraje pražská Sparta a porazí Brno ve finále. Tyhle dvě města proti sobě soupeří i v Univerzitní lize a je škoda, že se nemůžou porvat o titul. A Sparta vyhraje, protože Mistři ligy jsou přece z Prahy!

Lukáš Vopat: TŘINEC
Myslím, že vyhraje Třinec a ve finále porazí Spartu. Oba týmy hrají letos výborně a oba si zaslouží dojít co nejdál. Třinec si se Spartou pohraje bez většího zaváhání.

Marek Klement: PARDUBICE
Myslím si, že vyhrají Pardubice a ve finále těsně porazí Třinec. Pardubice měly velmi slušnou druhou půlku sezony a Třinec má celkem dobré stabilní výkony. Pardubice to nakonec urvou srdíčkem, ale znalec zrovna nejsem, fandím Zlínu. 

Petr Josefus: PLZEŇ (Out)
Letošní sezonu ovládne Plzeň díky jejich gólmanovi (Dominik Frodl), který to zavře stejně, jako když s ním hraju tenis. Poraženým finalistou bude Sparta, protože po sestupu Slavie do nižší soutěže není v Extralize jediný pražský konkurenceschopný tým.

Tomáš Maštalířský: HRADEC KRÁLOVÉ
Vyhraje Hradec, který se ve finále potká s pražskou Spartou. Vyhrají proto, že mají tým pro play-off a v cestě do finále se potkají s náročnými soupeři, kteří je připraví na souboj o pohár s nejlepším týmem základní části. Sparta bude mít sice poměrně hladkou cestu do finálových bojů, ale to se jim stane osudným. Pro Hradec bude další zlomový faktor Růžička, kterého sice nemusím, ale v klíčových zápasech dokáže namíchat medicínu na slabiny soupeře.

Tomáš Hlaváč: SPARTA
Vyhraje doufám Sparta, jediný pražský tým v Extralize. Navíc řízený ženou, tak bych si přál, aby to všem nandala. Ve finále bych tipl nějakého soupeře z periferie, asi Brno nebo Třinec.

Jan Raiterman: SPARTA
Myslím si, že vyhraje Sparta a ve finále porazí Mladou Boleslav. Má nejzkušenější tým a za základní část by si to zasloužila. Osobně bych to ale přál Plzni a hlavně Dominikovi Pavlátovi, se kterým jsem vyrůstal a hrál v Táboře.

Tomáš Fabiánek: SPARTA
Podle mě ve finále Sparta x Plzeň vyhraje Sparta v 2. prodloužení posledního 7. zápasu. Po dvou třetinách Sparta povede 3:0, Michnáč výkonem 2+1 srovná, půjde se do prodloužení, ve kterým dá góla Rousek (Sparta) a tím pádem ovládnou i Extraligu pro tuhle sezonu. Kdo mi nevěří ať se se mnou vsadí! Díky, nashle!

Lukáš Spurný: LIBEREC
Já myslím, že Sparta titul nevyhraje. Často se nestává, aby tým který vyhraje základní část, tak vyhrál i play-off. Podle mě vyhraje titul Liberec. Ve finále 4:0 na zápasy a jdou od toho.

Petr Janásek: TŘINEC
Já myslím, že to letos urve Třinec a ve finále porazí Liberec 4:2 na zápasy. Mladá Boleslav potrápí Třinec v semifinále a Liberec vyřadí Spartu.

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři