Přesunout nahoru
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Navždy neporažení

Jak se žije šampionům z BLACK DOGS, kteří drží rekord ULLH v délce neporazitelnosti?

Dnes je to již neskutečných 13 měsíců ... a také absolutně nejúspěšnější kolektivní tým ve městě České Budějovice.

Hokejisty MOTORU letos ani zmiňovat nebudu, fotbalové DYNAMO také neprožívá skvělé období, pouze volejbalisté JIHOSTROJE se pokusili na nás dotáhnout, ale včera ve vypjatém finále padli. 

Tak jsme to my, kdo drží titul CHAMPS v ČB.

Co vám budu povídat. Je to pěkné, ale zároveň to není lehký úděl. Po našich pohárových tričkách se jen zaprášilo, a to jsme jich nechali vyrobit 100 tisíc kusů. Pravda, prodej začal hned po prvním domácím utkání Tipsport Cupu s Akademiky Plzeň, kdy bylo zřejmé, že nás pohár asi nemine. A když asi 20 billboardů po celém městě sdílelo naše slavné vítězství, místní rádia nevysílala snad o ničem jiném, stejně jako tisk a televize, stali jsme se doslova celebritami. 

Všude ve městě jsou BD terčem nebývalého zájmu. Nejlepší hráč týmu byl veřejností ihned navržen na člena městské rady a je i nemalé množství těch, kteří začali prosazovat myšlenku, navrhnout jej na post primátora města ČB.

Naše škola VŠTE trhá rekordy v počtu nově přihlášených studentů, kdy valná většina se hlásí kvůli možnosti vybojovat si místo v týmu BD.

Vítězství také přineslo právem velký zájem ze strany partnerů a sponzorů ... a díky nim se podařilo uzavřít nové, lukrativní smlouvy se stávajícími hráči. 

O tom všem nejlépe vypovídá i smlouva s největším autoprodejcem v ČB, kdy si každý z členů týmu mohl zvolit jeden z limitovaných kousků značky Porsche.

Po našem kapitánovi týmu byla dokonce pojmenována ulice (jistě jen shodou náhod, s největším výskytem barů a diskoték, ve městě ).  

Ale to nejdůležitější. Stali jsme se vzory a idoly novým sportovním nadějím, a jsme také inspirací pro mnohé studenty.

Chceme jen všem sdělit - nic není nemožné! 

Ale, abychom se vrátili zpět na zem ( i když je to složité). I my víme, že jednou možná nastane den, že náš tým prohraje a ztratí titul CHAMPS...i když se to zatím zdá být jakkoliv v nedohlednu... 

Každopádně, přejeme všem našim rivalům a konkurentům pevné nervy. Přece je to jen sport ... a také výzva. 

Možná Vám žezlo předáme, ale věřte, že bez boje to nebude!


S láskou BD

a David Oulík :-)

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři