Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Covid anketa u Engineers: Chceme do školy a chutná nám asijská kuchyně

Sezóna bohužel oficiálně skončila, a tak si musíme na univerzitní souboje na ledě počkat zase na září. V následující engineerské anketě jsme alespoň shrnuli, jak si hráči vedli během (ne)sezóny ve svém volném čase. Co si Engineers nejčastěji objednávali za jídlo? Kdo chodil doma během home officu bez oblečení? A bavila studenty ČVUT, VŠE a ČZU distanční výuka?

Jelikož dost z nás zřejmě psalo či dopsalo bakalářku, nebo diplomku (gratulujeme!), rozhodli jsme se, že i tento článek pojmeme vědecky. Proto jsme výzkum zrealizovali prostřednictvím dotazníkového šetření, jehož se účastnili muži ve věku od 18 do 26 let. Výzkum probíhal pomocí internetové platformy v období od 7. do 11. května 2021. Výsledky ukázaly následující.

Co vše jste stíhali / stíháte během online výuky?

Tady asi nebude nikdo překvapen. Výuka na dálku je zkrátka náročná a tak je nutné si to někdy zpestřit. Engineers nejčastěji pracovali, nebo spali - obojí se při prezenční výuce stíhá asi hůř. I když upřímně, známe svý lidi...


Bavila / baví vás škola na dálku?

Jasně převažuje odpověď NE. A je to pochopitelné, k univerzitnímu životu prostě patří setkávání s kamarády, studenty. Osobní kontakt a levnou kávu z automatu zkrátka nic nenahradí.  A jak to máte vy? Brzy se vás na podobné otázky zeptáme na Instagramu, tak to sledujte!


Jaký outfit jste nosili/stále nosíte během home officu?

Už se nám to možná pomalu vrací do normálu, ale stejně ta práce na dálku nejspíš v nějaké míře zůstane i v blízké budoucnosti. Tak to abychom do nabídky produktů na našem eshopu s merchem zařadili nějaké to pyžamo!


Co jste si nejčastěji objednávali za jídlo s donáškou?

Asie vládne světu! A očividně nejen v rámci trhu se zbožím a celosvětových nemocí, ale také v kuchyni. Takže  Pho, Pad Thai, Sake rolls, Bún bò Nam Bô nebo klasická M8 aka kuře ve sladkokyselé omáčce jsou v téhle době jasnou volbou.


Pro kolik balíků jste si běželi do Zásilkovny?

Kdybychom se zeptali holek, tak bychom dostali asi úplně jiný graf. Každopádně tady jsme se dozvěděli to, co už všichni dávno víme - na Českou poštu jsme už zanevřeli.


Jak jste se vypořádali během celé sezóny bez tréninků?

Samozřejmě bylo nutné se stále udržovat v kondici, když se hráči nesměli na led ani podívat... Kluci se s tím poprali dobře a makali třeba aspoň venku nebo v domácích posilkách.


Kolik jste přibrali?

Návazující otázka na tu předchozí, jak moc se fakt cvičilo, a jak moc se o tom jen mluvilo! Celkem překvapivě 50 % Inženýrů přibralo jedno až pět kilo a 13 % dokonce víc jak pět kilo! Snad tedy nebudou dresy praskat ve švech. Samozřejmě budeme doufat, že kluci všechny ty kila přibrali ve svalové hmotě..


Jaké spojení jste za (ne)sezónu řekli nejčastěji?

Tady nás zajímá, jestli jste na tom stejně jako Engineers? Dejte nám vědět, budeme zvědaví!



Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři