Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

HC North Wings se připravují na novou sezonu

Ústí nad Labem - Premiérová, covidová sezóna je již minulostí a hokejisté UJEP HC Nort Wings se již poctivě připravují, pod vedením trenérů Lukáše Místeckého a Martina Štěpánka, na sezonu novou. Hráči aktuálně polykají tréninkové dávky na ledové ploše v nedalekých Teplicích.

Hokejisté HC North Wings se od 17. května opět pilně připravují na novou sezonu ULLH. Tým pod vedením trenérů Lukáše Místeckého a Martina Štěpánka našel svůj azyl na teplickém zimním stadionu. Tam hokejisté UJEP vyjíždí třikrát týdně na led. Zároveň můžou hráči využívat posilovnu, kde se mohou individuálně zdokonalovat. Aktuálně nás trénuje zhruba 12 - 16 hráčů + brankáři. Pracujeme zejména na udržování kondice, individuálních dovednostech a tréninky samozřejmě vyplňuje také hra. Každopádně, to, že hráči mohou na led je pro ně zajímavé zpestření letní přípravy. Hodnotil první měsíc přípravného období trenér Lukáš Místecký.

Tímto způsobem budou hráči HC North Wings trénovat do konce června, načež bude následovat třítýdenní volno, po kterém se opět vrátí do přípravy na plánovaný, srpnový Tipsport UNI Cup a nový ročník ULLH. S hodnocením úvodní části přípravy se přidal také kapitán Patrik Balcar: Z mého pohledu je příprava zvláštní, jelikož trénovat v tuhle dobu je pro většinu z nás poprvé, ale jsme velice rádi, že jsme se mohli zase po takové době sejít, zatrénovat, zahrát, dojít si na oběd a začít budovat zas ten kolektiv. Nicméně příprava po tak dlouhé době je velmi náročná. Hlavně je ve zkouškovém období a trénujeme navíc v Teplicích, kam musíme dojíždět.

Být zpátky na ledě je samozřejmě super, ale jako pokaždé, po delší době na ledě, je to celkem znát. Obzvlášť, když pauza od posledního tréninku, respektive zápasu byla dlouhá. Tudíž začátky tréninků jsou vždy znát. Jinak, co se týče samotných tréninků, postupně začínají nabírat na tempu, a celkově jsou tréninky super. Na tréninku panuje vždy dobrá nálada, protože máme skvělou partu. Uzavřel svým hodnocením obránce Miroslav Straka.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři