Přesunout nahoru

HC North Wings opět cestují do hlavního města, tentokrát je čeká souboj s UK Hockey Prague

Ústí nad Labem - V pořadí již třetí utkání čeká ústecké HC North Wings v rámci přípravného turnaje Tipsport UNI Cup. Podruhé se vydá tým vedený Lukášem Místeckým a Martinem Štěpánkem do našeho hlavního města. Tentokrát změří síly s týmem UK Hockey Prague. Utkání startuje v sobotu od 14:30. Utkání bude možné sledovat na TV Tipsport, případně bude z utkání připraven onlajn přenos.

Tým z pražské Univerzity Karlovy už v letošním UNI CUPU nastoupil k dvěma utkáním. V prvním klání si vyšlápl na českobudějovické Black Dogs, které porazil 7:4. Zcela opačně ale pro Karlovu univerzitu dopadl souboj s plzeňskými Akademiky, kterým podlehli 1:5. Jediný gól Pražanů v tomto klání vsítil Martin Dlabola.

Taktéž North Wings nastoupili v Tipsport UNI CUPU ke dvěma zápasům. Do samotného turnaje vstoupili Ústečtí porážkou 3:7 na ledě pražských Engineers. V druhém zápase ale dokázali porazit Akademiky Plzeň na domácím stadionu 3:0, po trefách Dana Bartoše, Pavla Gottfrieda a Matěje Harkabuse.   

Vzájemný zápas obou týmů v loňském ročníku UNI CUPU:

HC North Wings Ústí n. L. – UK Hockey Prague 6:9

Branky a nahrávky: 21. Balcar (Sajdl), 26. Amirov (Kuchař), 34. P. Jarý (Balcar), 44. Brandner (Sajdl, Straka), 47. Kuchař (Balcar, Brandner), 57. Brandner (Sajdl, Straka) – 13. Svoboda (Glitta), 13. Mach (Velas, Rudolph), 17. Velas (Klinger, Rudolph), 20. Rubeš (Hanuš), 43. Volf (Arnošt, Svoboda), 44. Mach (Rudolph, Hanuš), 51. Klinger (Bořík, Hyršl), 60. Mach (Rudolph, Velas), 60. Rubeš (Bořík).

Sestava North Wings: Charvát (41. Šmehlík) – P. Jarý, France, Balcar, Stuchlý, Žižka, Petržílka, Straka – Šimanovský, T. Jarý, Pšenička, Dytrych, Kuchař, Amirov, Jindra, Gottfried, Brandner, Sajdl.

Sestava UK Hockey: Novák (31. Mašek) – Hanuš, Dlabola, Černý, Klinger, Bořík, Glitta – Velas, Mach, Arnošt, Volf, Rudolph, Rubeš, Hyršl, Svoboda.   

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři