Přesunout nahoru

Fantastický obrat, aneb výhra HC North Wings na ledě UK Hockey Prague

Praha - Druhé venkovní utkání HC North Wings, podruhé výjezd do Prahy. Tentokrát souboj s UK Hockey Prague. Utkání, ve kterém diktovali domácí hokejisté tempo a kontrolovali výsledek. Ovšem pouhých 49 minut. Za stavu 4:1 pro UK se začaly dít v pražském ICERINKU věci. Hokejisté HC North Wings předvedli v posledních jedenácti minutách dokonalý obrat, jenž završil necelé tři minuty před koncem, vítěznou brankou Jan Jindra. Suma sumárum, hokejisté HC North Wings si vezou z Prahy cennou výhru 5:4!

UK Hockey Prague - HC North Wings Ústí nad Labem 4:5 (2:1, 2:0, 0:4)

Branky: 3. Novák, 6. Černý (D. Jindra), 26. D. Jindra (Volf), 38. D. Jindra (Rendla) – 10. Harkabus (Sajdl, Polák), 49. Harkabus (Sajdl), 51. J. Jindra (Kuchař, Bartoš), 58. Bartoš (Harkabus), 58. J. Jindra (Bartoš).

UK Hockey Prague: Olšar (Baloun) – Lelek, Černý, Chládek, Málek, Dlabola – Glitta (C), Novák, Halberštát, Rendla, Šimanský, Škoda, Volf, Horáček, Jindra, Síla.

HC North Wings Ústí nad Labem: Skokan (45. – 49. Šmehlík) – Štěpánek, Jarý P., France, Stuchlý, Balcar (C), Šimanovský, Šebesta – Gottfried, Janoušek, Sajdl, Bartoš, Jindra, Brandner, Polák (A), Harkabus, Jarý T., Kuchař (A)

Diváci: 47

Reportáž:

Hokejisté HC North Wings nezačali v pražském ICERINKU vůbec dobře. Hned po necelých třech minutách se mohl radovat domácí Marek Novák, který ranou z levého kruhu překonal Ondřeje Skokana - 1:0! UK pokračovala v dobrém vstupu do zápasu a korunovala jej druhou brankou v minutě šesté. Ondřej Černý, který svou zadovkou našel skulinu v postoji hostujícího brankáře - 2:0! Hosté z UJEP o sobě dali vědět v polovině první periody, když se rychlou akcí prezentoval Matěj Harkabus - 2:1!

Úvod druhé třetiny patřil však opět domácím. David Jindra ranou z mezikruží rozvlnil síť za Skokanem potřetí - 3:1! Nadvláda UK Hockey Prague byla proměněna během druhé části ještě jednou brankou. Opět v tom měl prsty David Jindra, který prošel středem hrací plochy a ranou překvapil Skokana - 4:1! 

Úvod třetí třetiny nenasvědčoval tomu, čeho jsme se nakonec v pražském ICERINKU nakonec dočkali. Odšpuntoval to v minutě devětačtyřicáté Matěj Harkabus, který ranou krátce po vhazování snížil na rozdíl dvou branek - 4:2! Neuběhly ani dvě minuty a Jan Jindra úspěšnou dorážkou zadělal na drama - 4:3! Hosté však neměli dost a necelé tři minuty před koncem se jim povedlo skóre dorovnat! Excelentní přihrávku Matěje Harkabuse uklidil do odkryté branky Dan Bartoš - 4:4! Euforie Křídel Severu však ještě nebyla u konce! O 25 vteřin později dokonal obrat milimetrovou tečí Jan Jindra a poslal HC North Wings do vedení - 4:5! Domácí v závěru ještě zkusili hru bez brankáře, ale Ondřej Skokan v brance North Wings již všechny pokusy pokryl a stvrdil tak vítězství HC North Wings 5:4! 

Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři