Přesunout nahoru

PREVIEW: Budvar vs. Prazdroj, Akademici vyráží do Budějovic

Plzeňany čeká poslední zápas základní části Tipsport Uni Cupu. Ve čtvrtém utkání vyrazí do Českých Budějovic, kde se střetnou s domácími Black Dogs.

Akademici se ve třetím zápase konečně kousnuli a zvládli utkání na domácím ledě. Po porážkách 2:10 a 0:3 si vyšlápli na zástupce nejstarší české univerzity UK Hockey Prague a zvítězili 5:1.

Ani obhájce loňského titulu nevstoupil do turnaje pravou nohou. V prvním utkání podlehly Budějovice UK Hockey Prague 4:7, a ani druhý zápas se jim nepodařil podle představ. Na domácím ledě prohrály s pražskými Engineers těsně 2:3. Stejně jako Akademici se Budějovice radovaly ze zisku bodů až ve třetím zápase, kdy si poradily s North Wings 6:3.

Situace obou týmu v turnaji je tedy stejná. Týmy mají po jednom vítězství a ve vzájemném klání se rozhodne, který z týmů skončí na chvostu tabulky. Vzájemná bilance v Uni Cupu mluví jasně pro Black Dogs, kteří v loňském roce porazily plzeňský celek 7:4 a 5:0.

Dočkáme se prolomení této nepříznivé bilance? Zaskočí Akademici Budějovice na domácím ledě? To zjistíme již zítra 27. 8. od 17:00 v Hokejovém Centru Pouzar nebo na tipsport.cz


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři