Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

PREVIEW: Po roce Akademici změří síly s druholigovým Chebem

Před generálkou s Riders Pardubice se Akademici postaví druholigové výzvě. V pátek večer změří své síly se Stadionem Cheb.

Po vyřazení z Uni Cupu pokračují plzeňští v ladění formy. Nové posily i současní hráči, kteří se vracejí na západ Čech, se zapojují do tréninkového procesu, aby bylo na začátek soutěže vše připraveno. Akademici v přípravě také vyzkouší, jestli dokáže univerzitní hokej konkurovat třetí nejvyšší hokejové soutěži u nás.

HC Stadion Cheb je ve druhé lize stále ještě nováčkem. Jejich premiérovou sezónu přeťala jako většinu věcí pandemie koronaviru. Chebští hokejisté stihli odehrát v loňské sezóně šest utkání, a z toho se třikrát radovali z vítězství. V letošní sezóně se Stadion utkal v přípravě s celky Kadaně, Chomutova a Klatov. Zvítězit se jim povedlo doma proti Pirátům Chomutov. Hořkost porážky pocítili proti Klatovům a Kadani.

Vzájemné zápasy Akademiků a Stadionu mluví pro Cheb. Plzeňští študáci si zatím na svého druholigového kolegu nepřišli. Změnit se to může hned zítra od 19:00 na Zimním stadionu města Cheb.


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři