Přesunout nahoru
po 8. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP
čt 11. 4. 2024, 18:00
UKP
AKA
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

PREVIEW: Generálka před sezónou je tu!

Akademiky čeká poslední přípravné utkání před startem soutěže. Na tréninkové hale LOGSPEED CZ Arény přivítají jezdce z Pardubic.

Akademici hlásí, že jsou připraveni na začátek třetí sezony Univerzitní ligy ledního hokeje. Jedním z důkazů je i vyrovnané utkání se Stadionem Cheb, zástupcem třetí nejvyšší soutěže u nás. Nové tváře se podařilo zapracovat do týmu ze západu Čech, a tak se máme zítra na co těšit.

Riders Pardubice, nováček loňské sezóny, která byla kvůli onemocnění covid 19 zrušena již po druhém kole, přijede do Plzně úplně poprvé. Cesta Raiders Tipsport Uni Cupem byla velice trnitá. V prvním představení Pardubice prohrály s brněnskými Cavaliers 1:3. Ve druhém zápase padl tým z východních Čech vysoko 2:9 na ledě BO Ostrava. Třetí zápas byl v podání Riders asi ze všech nejhorší. V pardubické enteria aréně jim Masarykova Univerzita nadělila deset branek. A ani do čtvrtice nebyli „Jezdci“ úspěšní. V boji o čtvrtfinále doma prohráli s Cavaliers 3:5. Na své premiérové vítězství v univerzitním hokeji tak stále čekají.

Dokážou plzeňští, že jsou na začátek ligy připraveni nebo získá tým z východu Čech první vítězství v historii klubu? To zjistíme již zítra od 20:00 na tréninkové hale LOGSPEED CZ Arény nebo na tipsport.cz


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři