Přesunout nahoru

HC North Wings jdou do boje! V prvním utkání nové sezony ULLH míří do Brna

Ústí nad Labem - Čekání je u konce! I ústečtí HC North Wings jdou do boje o první body v rámci nové sezony ULLH 2021/2022. Stejně jako v sezoně 2020/2021 míří v 1. kole do Brna, kde je čeká opět tým HC MUNI. Utkání se odehraje téměř na den přesně, před zmíněným loňským soubojem. Tehdy v dobře rozjetém duelu padli hokejisté UJEP nakonec v poměru 6:4. Utkání startuje v hokejovém sportcentru Lužánky od 20:00.

HC MUNI

Dnešní soupeř ústeckých HC North Wings prošel před letošní sezonou určitou hráčskou proměnou. Několik opor tým opustilo, ale během try-outu dostalo možnost několik nováčků. „Během prvních dvou týdnů se na ledě vystřídalo asi 35 hokejistů, zhruba polovinu tohoto počtu tvoří nováčci. Letos máme menší generační obměnu, kdy odešlo do studentského důchodu několik dlouholetých stálic, takže oproti minulým sezónám je prostor v týmu pro nováčky o něco větší,“ zhodnotil organizátor try-outu Patrik Matov.

Co se týče herní přípravy Masarykovy Univerzity a účasti v Tipsport UNI Cupu, ta byla úspěšná. Medvědi však nakonec skončili těsně pod úplných vrcholem, když padli v pardubickém finále s Univerzitou Palackého těsně 4:5! 

Tipsport UNI Cup v podání HC MUNI

HC Univerzita Palackého - HC MUNI 2:7. 
HC MUNI - VUT Cavaliers Brno 5:3.
Riders Pardubice - HC MUNI 3:10.
HC MUNI - BO Ostrava 6:4.
HC MUNI - VUT Cavaliers Brno 4:2.
HC MUNI - Blac Dogs Budweis 7:3.
HC MUNI - HC Univerzita Palackého 4:5.

Produktivita:

Pavel Tomaník - 7 utkání - 16 bodů (8+8).
Tadeáš Jakubec - 5 utkání - 11 bodů (6+5).

HC NORTH WINGS

Ústečtí HC North Wings vstupují do své historicky druhé sezony a doufejme, že i tentokrát do kompletního ročníku ULLH. Tým pod vedením trenérů Lukáše Místeckého a Martina Štěpánka má k dispozici kostru loňského kádru. V kádru nadále figurují zkušení Patrik Balcar, Martin Kuchař, nebo Lukáš Sajdl. Navíc do týmu přibyl i „zkušený“ nováček Matěj Harkabus, a tak můžou vyhlížet hokejisté UJEP úspěšnou sezonu. 

Tipsport UNI Cup v podání HC North Wings

Engineers Prague – HC North Wings 7:3.
HC North Wings Ústí nad Labem - Akademici Plzeň 3:0.
UK Hockey Prague - HC North Wings Ústí nad Labem 4:5.
HC North Wings Ústí nad Labem - Black Dogs Budweis 3:6.
HC North Wings Ústí nad Labem - Akademici Plzeň 3:0.
Engineers Prague - HC North Wings Ústí nad Labem 9:5.

Produktivita:

Dan Bartoš - 5 utkání - 10 bodů (2+8).
Matěj Harkabus - 4 utkání - 7 bodů (4+3).


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři