Přesunout nahoru
po 15. 4. 2024, 18:30
AKA
UKP

Závěrečné utkání Tipsport UNI Cupu ovládla Karlovka

Ústí nad Labem – Poslední utkání v rámci přípravného Tipsport UNI Cupu se odehrálo na ústeckém ledě. Domácí HC North Wings přivítali UK Hockey Prague. Zápas, ve kterém domácí převážně spalovali své šance, skončilo nakonec vysokým vítězstvím týmu UK Hockey Prague. Za ty vstřelil premiérovou branku v dresu Karlovky Michal Chládek, za domácí se prosadil Lukáš Sajdl a Roman Brandner. Další utkání čeká HC North Wings již v rámci ULLH, a to ve středu 13.10.2021 na ledě Akademiků z Plzně.

Tipsport UNI Cup, po 04. 10. 2021, 18:15
HC North Wings Ústí nad Labem – UK Hockey Prague 2:6 (0:1, 1:2, 1:3)

Branky: 36. Sajdl (Habart), 46. Brandner (Kuchař) – 11. Martínek (Málek, Šimanský), 34. Martínek (Chládek), 37. Chládek (Bořík), 44. Málek (Bořík), 52. Bořík (Málek), 53. Síla (Škoda).

Sestavy:
HC North Wings:
Habart (Šmehlík) – France, Štěpánek, Straka, Balcar, Petržílka (A), Šíma, Jarý Pavel – Jarý Tomáš, Amirov, Brandner – Pšenička, Kuchař (A), Polák (C) – Sajdl, Jaroš, Harkabus.

UK Hockey Prague: Mašek (31. Novák) – Klinger (C), Černý, Chládek, Lelek, Málek – Škoda, Martínek, Šimanský – Halberštát, Velas, Síla – Řezáč, Bořík.

Rozhodčí: Folk – Kurtin, Ševic.
Diváci: 180.

Report:
Do utkání vstoupili lépe domácí HC North Wings. Roman Brandner ve třetí minutě nadvakrát nedostal puk za Davida Maška. V desáté minutě o sobě dali vědět hosté. Jan Málek měl blízko ke vstřelené brance, ale Jan Habart se v brance vyznamenal, když vykopl jeho ránu pravým betonem. V jedenácté minutě už se hosté radovali. Jan Málek krásnou přihrávkou zpoza branky našel Viktora Martínka, který se trefil krásně pod horní tyč – 0:1! Do konce první třetiny se počítaly už pouze šance HC North Wings, ale ani krásná individuální akce Matěje Harkabuse neznamenala srovnání, jelikož skončila na tyči!

Ve druhé periodě pokračovalo domácí trápení v koncovce. Dvě největší šance měl Tomáš Jarý, který neproměnil ani svůj samostatný únik ve vyrovnávací branku. Hosté trestali. Opět to byl Viktor Martínek, který bekhendem zamířil pod horní tyč a zvýšil vedení hostů – 0:2! Poté se až trefili domácí, když svou ránu otřel o tyč a rozvlnil síť Lukáš Sajdl – 1:2! Ovšem o minutu později opět vedli hosté o dvě branky. Přihrávku zpoza branky zužitkoval přesnou ranou po ledě Michal Chládek – 1:3!

Třetí třetinu načali gólově hosté. Čtvrtou branku UK Hockey Prague přidal v oslabení po přečíslení dvou proti jednomu Jan Málek – 1:4! O dvě minuty později se podařilo ještě domácím naposledy snížit stav utkání. V před brankovém prostoru se dobře zorientoval Roman Brandner – 2:4! Poté se již trefovali pouze Pražané. Únik dvou proti nikomu zakončil do prázdné branky Milan Bořík – 2:5! I poslední slovo měli hosté z Prahy. Další brankou v oslabení uzavřel skóre v samostatném únik Matěj Síla – 2:6!


Generální mediální partner
Hlavní mediální partner
Mediální partneři